fbpx

A Kutya Tanítása Erőszak- és Büntetésmentesen TUDÁSTÁR

A kutyád nem figyel Rád? Valahol félrecsúszik a kommunikáció kettőtök között? Nem érted miért viselkedik úgy, ahogyan Te nem szeretnéd, hogy viselkedjen? Nem tudod hogyan érd el, hogy büntetés nélkül szót fogadjon? Netán kölyök kutyád van és már a kezdetek kezdetén szeretnéd a legmodernebb tanítási technikákkal elérni, hogy együttműködjön Veled?

Ha hallottál már róla, hogy az erőszak és a büntetés már elavult módszerek a kutya szeretetteljes tanításában, és ezek helyett inkább szeretnéd az együttműködő kommunikációt kipróbálni a KUTYÁD TANÍTÁSÁban: Jó Helyen Jársz! 

Van akinek sikerül elérni, hogy a kutyája szót fogadjon

A kutyád tudatos tanításával és gyakorlással Neked is sikerülhet!

Ebben segít Téged a KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR

a virtualiskutyaiskola.hu útmutatója az együttműködő kutya tanításának alapjaihoz, mely önállóan feldolgozható online elméleti és gyakorlati modulokkal támogat Téged abban, hogy kutyáddal együtt gyakorolhass.

Tégy szabaddá 90 percet és már kezdheted is a tanulást, majd a kutyád tanítását!

Mélyedj el az elméletben

és ismerd meg:

Ezt követően jöhet is a gyakorlat!

Megmutatom Neked az 5 leghatékonyabb feladatot az együttműködő kutya tanításához, melyekkel megtanulod:

A gyakorlat után a magyarázatokban

MIKOR KEZDŐDIK A MINIKURZUS?

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR online minikurzushoz csatlakozz még ma! A vásárlásodat követően már kezdheted is a tanulást. A minikurzust önállóan tudod feldolgozni, helytől és időtől függetlenül. GONDOT OKOZ SZÁMODRA AZ ÖNÁLLÓ TANULÁS?
Készültem számodra egy csoportos vezetett gyakorlási lehetőséggel. A minikurzus részeként egy 45 perces csoportos online live kutyaoktatási alkalomra is sok szeretettel várlak, melyhez kizárólag a minikurzus tanulói csatlakozhatnak.
Görgess le a részletekért! 

Ez az online minikurzus Neked való, ha

szeretnél betekintést nyerni az erőszak- és büntetésmentes kutya tanítási technikák rejtelmeibe, és együttműködésre szeretnéd alapozni a kutyáddal való kapcsolatot, de még nem állt össze a teljes kép, vagy ha van már tapasztalatod, akkor szeretnéd felfrissíteni a tudásodat, új perspektívából rálátni a “miértekre”. A gyakorlati modult úgy alkottam meg, hogy kölyök és felnőtt kutyák egyaránt tudják követni a tanulás ütemét és a feladatokat, így ha a kutyád már betöltötte a 2,5 hónapos kort, vagy annál idősebb és egészséges is, akkor nincs akadálya hogy gyakorolj.
A TUDÁSTÁRat akkor is jó szívvel ajánlom, ha még csak most ismerkedsz a SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu online tanfolyamaival és minikurzusaival, vagy a Szimatolás Útjával.   Emellett bárhol is légy a világban, tudsz csatlakozni és tanulni a kutyáddal együtt.

MENNYIBE KERÜL A MINIKURZUS?

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR minikurzus

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR minikurzus ára:

4900 HUF

A bónuszról bővebben: egy 45 perces online live** csoportos gyakorlati alkalom, melyen kizárólag a TUDÁSTÁR minikurzus vásárlói vehetnek részt
**az online live csoportos gyakorlati alkalomról nem készül felvétel, utólag nem visszanézhető, a következő online live csoportos gyakorlati alkalom időpontja 2023.06.13. 18:00-18:45, a részvétel külön előzetes regisztrációt igényel, melyről e-mailben kapsz bővebb tájékoztatást.

Az ajándékról bővebben: egy 3000 Ft értékű kedvezményt biztosító kuponkód*, melyet a minikurzusban megtalálsz. A kuponkód 6 hónapon belül egyszeri alkalommal felhasználható a virtualiskutyaiksola.hu bármely online minikurzusához vagy tanfolyamához.
*a kuponkód egyszer használható fel, a tudástár megvásárlását követő 6 hónapon belül, más kedvezménnyel nem összevonható, más személyre nem átruházható, készpénzre nem beváltható.

RÉSZLETES TERMÉKLEÍRÁS: A “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástár egy 90 perc alatt elvégezhető minikurzus, mely bemutatja számodra elméleti és gyakorlati (konkrét gyakorlati feladatsor a kutyád tanításához)  szinten egyaránt az erőszak- és büntetésmentes kutya tanítási technikák alapjait és a virtualiskutyaiskola.hu szemléletmódját.
A  “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástár tartalma:

 • írásos elméleti anyagok
 • 1 db írásos gyakorlati feladatsor
 • 1 db gyakorlati feladatsor videósegédlet
 • 4 db magyarázat videosegédlet
 • 1 kedvezményt biztosító kuponkódot*, ami egyszeri alkalommal felhasználható a virtualiskutyaiskola.hu bármely online minikurzusához vagy tanfolyamához
  *a kuponkód egyszer használható fel, a tudástár megvásárlását követő 6 hónapon belül, más kedvezménnyel nem összevonható

A  “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástár feldolgozásához szükséges minimális időtartam és kutya életkora:

 • 90 perc (a kutyával való gyakorlást is beleértve)
 • a gyakorlati feladatokat 2,5 hónapos kornál idősebb, egészséges kutyával tudod sikeresen gyakorolni

A  “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástárhoz a hozzáférés időtartama:

 • a “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástár vásárlását követő 7 nap*
  *a tudástárhoz a hozzáférésed a vásárlást követő 7 napon belül lejár, azaz a vásárlást követő 8. naptól kezdve a továbbiakban már nem férsz hozzá a tudástár anyagaihoz. Ha nem sikerül 7 napon belül feldolgoznod az anyagokat, akkor írj a hello@virtualiskutyaiskola.hu e-mail címre a díjmentes hosszabbításért. Az időkorlát célja, hogy ténylegesen feldolgozd az anyagokat.

  A tananyag nem tartalmaz letölthető elemeket.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

A SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu az erőszak- és büntetésmentes tanítási technikák iránt érdeklődő, tudatos gazdik kutyaiskolája az online térben.

Szeretettel várlak tanulni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató


#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

Az oldal tartalmának másolása tilos!