fbpx

A Kutya Tanítása Erőszak- és Büntetésmentesen TUDÁSTÁR

A kutyád nem figyel Rád? Valahol félrecsúszik a kommunikáció kettőtök között? Nem érted miért viselkedik úgy, ahogyan Te nem szeretnéd, hogy viselkedjen? Nem tudod hogyan érd el, hogy büntetés nélkül szót fogadjon? Netán kölyök kutyád van és már a kezdetek kezdetén szeretnéd a legmodernebb tanítási technikákkal elérni, hogy együttműködjön Veled?

Ha hallottál már róla, hogy az erőszak és a büntetés már elavult módszerek a kutya szeretetteljes tanításában, és ezek helyett inkább szeretnéd az együttműködő kommunikációt kipróbálni a KUTYÁD TANÍTÁSÁban: Jó Helyen Jársz! 

Van akinek sikerül elérni, hogy a kutyája szót fogadjon

A kutyád tudatos tanításával és gyakorlással Neked is sikerülhet!

Ebben segít Téged a KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR

a SzimatONline virtualiskutyaiskola.hu útmutatója az együttműködő kutya tanításának alapjaihoz, mely önállóan feldolgozható online elméleti és gyakorlati modulokkal támogat Téged abban, hogy kutyáddal együtt gyakorolhass.

Tégy szabaddá 90 percet és már kezdheted is a tanulást, majd a kutyád tanítását!

Mélyedj el az elméletben

és ismerd meg:

Ezt követően jöhet is a gyakorlat!

Megmutatom Neked az 5 leghatékonyabb feladatot az együttműködő kutya tanításához, melyekkel megtanulod:

A gyakorlat után a magyarázatokban

MIKOR KEZDŐDIK A MINIKURZUS?

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR online minikurzushoz csatlakozz még ma! A vásárlásodat követően már kezdheted is a tanulást. A minikurzust önállóan tudod feldolgozni, helytől és időtől függetlenül. GONDOT OKOZ SZÁMODRA AZ ÖNÁLLÓ TANULÁS?
Készültem számodra egy csoportos vezetett gyakorlási lehetőséggel. A minikurzus részeként egy 45 perces csoportos online live kutyaoktatási alkalomra is sok szeretettel várlak, melyhez kizárólag a minikurzus tanulói csatlakozhatnak.
Görgess le a részletekért! 

Ez az online minikurzus Neked való, ha

szeretnél betekintést nyerni az erőszak- és büntetésmentes kutya tanítási technikák rejtelmeibe, és együttműködésre szeretnéd alapozni a kutyáddal való kapcsolatot, de még nem állt össze a teljes kép, vagy ha van már tapasztalatod, akkor szeretnéd felfrissíteni a tudásodat, új perspektívából rálátni a “miértekre”. A gyakorlati modult úgy alkottam meg, hogy kölyök és felnőtt kutyák egyaránt tudják követni a tanulás ütemét és a feladatokat, így ha a kutyád már betöltötte a 2,5 hónapos kort, vagy annál idősebb és egészséges is, akkor nincs akadálya hogy gyakorolj.
A TUDÁSTÁRat akkor is jó szívvel ajánlom, ha még csak most ismerkedsz a SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu online tanfolyamaival és minikurzusaival, vagy a Szimatolás Útjával.   Emellett bárhol is légy a világban, tudsz csatlakozni és tanulni a kutyáddal együtt.

MENNYIBE KERÜL A MINIKURZUS?
VÁLASZD KI A SZÁMODRA IDEÁLIS CSOMAGOT!

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR minikurzus
ALAPCSOMAG

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR minikurzus ára:

5300 HUF

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR minikurzus
EXTRA CSOMAG

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR minikurzus ára:

9300 HUF

A bónuszról bővebben: egy 45 perces online live** csoportos gyakorlati alkalom, melyen kizárólag a TUDÁSTÁR minikurzus vásárlói vehetnek részt
**az online live csoportos gyakorlati alkalomról nem készül felvétel, utólag nem visszanézhető, a következő online live csoportos gyakorlati alkalom időpontja 2024.05.14. 18:00-18:45, a részvétel külön előzetes regisztrációt igényel, melyről e-mailben kapsz bővebb tájékoztatást a vásárlást követően.

Az ajándékról bővebben: egy 3000 Ft értékű kedvezményt biztosító kuponkód*, melyet a vásárlásodat követően e-mailben küldünk ki. A kuponkód 6 hónapon belül egyszeri alkalommal felhasználható a virtualiskutyaiksola.hu SzimatONline tanfolyamához vagy a Behívás-kihívás minikurzushoz vagy egy online konzultációs alkalomhoz.
*a kuponkód egyszer használható fel, a tudástár megvásárlását követő 6 hónapon belül, más kedvezménnyel nem összevonható, más személyre nem átruházható, készpénzre nem beváltható

RÉSZLETES TERMÉKLEÍRÁS: A “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástár egy 90 perc alatt elvégezhető minikurzus, mely bemutatja számodra elméleti és gyakorlati (konkrét gyakorlati feladatsor a kutyád tanításához)  szinten egyaránt az erőszak- és büntetésmentes kutya tanítási technikák alapjait és a virtualiskutyaiskola.hu szemléletmódját.
A  “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástár tartalma:

 • írásos elméleti anyagok
 • 1 db írásos gyakorlati feladatsor
 • 1 db gyakorlati feladatsor videósegédlet
 • 4 db magyarázat videosegédlet
 • az EXTRA csomag vásárlása esetén a fent felsoroltak mellett még pluszban:
  – 1 db 3000 Ft értékű kedvezményt biztosító kuponkódot*, ami egyszeri alkalommal felhasználható a vásárlástól számított 6 hónapon belül a virtualiskutyaiskola.hu -n a  SzimatONline tanfolyamához vagy a Behívás-kihívás minikurzushoz vagy egy online konzultációs alkalomhoz.
  *a kuponkód egyszer használható fel, a tudástár megvásárlását követő 6 hónapon belül, más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható, másra nem átruházható.
  – 1 db online élőben vezetett 45 perces, csoportos gyakorlati alkalmat, a honlapon feltüntetett időpontban.  

A  “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástár feldolgozásához szükséges minimális időtartam és a kutya életkora:

 • 90 perc (a kutyával való gyakorlást is beleértve)
 • a gyakorlati feladatokat 2,5 hónapos kornál idősebb, egészséges kutyával tudod sikeresen gyakorolni

A  “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástárhoz a hozzáférés időtartama:

 • a “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen” tudástár vásárlását követő 7 nap*
  *a tudástárhoz a hozzáférésed a vásárlást követő 7 napon belül lejár, azaz a vásárlást követő 8. naptól kezdve a továbbiakban már nem férsz hozzá a tudástár anyagaihoz. Ha nem sikerül 7 napon belül feldolgoznod az anyagokat, akkor írj a hello@virtualiskutyaiskola.hu e-mail címre az egyszeri díjmentes, 3 napos hosszabbításért. Az időkorlát célja, hogy ténylegesen feldolgozd az anyagokat, és amint ez sikerült átadd a helyedet a következő tanulónak. 

  A tananyag nem tartalmaz letölthető elemeket.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

Visszajelzések a SzimatONline tanulóktól

A SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu az erőszak- és büntetésmentes tanítási technikák iránt érdeklődő, tudatos gazdik kutyaiskolája az online térben.

Szeretettel várlak tanulni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató


#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

Az oldal tartalmának másolása tilos!