Tanfolyamok

A SzimatONline tanfolyamok

Kölyök és felnőtt kutyáddal egyaránt választhatod kezdésként a TILTÁS POZITÍVAN tanfolyamot, akár online live vezetett formában. Ám 6 hónapos kort már betöltött kutyáddal bejárhatod a Szimatolás Útját.
Elsőként kezdd egy vidám aktivitással, egy szagminta megkerestetésének tanításával felépíteni az együttműködést a SzimatON tanfolyamon (időtartam: 4 hét, kutya ajánlott életkora: 6 hónapos kortól). Majd folytasd a tudatos önkontroll tanításával, a kutyád jelzéseinek finomhangolásával a SzimatONgoing tanfolyamon (időtartam: 4 hét, kutya ajánlott életkora: 7 hónapos kortól). Végül tanulj meg feszültségmentesen "NEM2-et mondani a kutyádnak a TILTÁS POZITÍVAN tanfolyamon (időtartam: 8 hét, kutya ajánlott életkora: 3 hónapos kortól).
Válaszd a TriflavadászON tanfolyamot, ha kutyádat szarvasgomba keresésre szeretnéd megtanítani.

TriflavadászON tanfolyam

A SzimatONline- a virtuális kutyaiskola, az erőszak- és büntetésmentes tanítási technikák iránt érdeklődő, tudatos gazdik kutyaiskolája az online térben.

A tanfolyamok és a minikurzusok feladatai tudatosan összeállított gyakorlatok, a tudományos kutatások eredményeit is figyelembe véve. A jelenlét és a tudatosság jegyében, erőszak- és büntetésmentes kutyaoktatási technikákkal.

Szeretettel várlak tanulni és fejlődni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató


#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

Az oldal tartalmának másolása tilos!