Kutya fizioterápia – jóga – kutyaoktatás

Kutyás jóga

a boldog kutyákért és a boldog gazdikért

Mi az a Kutyás Jóga?

Te is tapasztaltad már, hogy a kutyád viselkedésére hatással van a hangulatod?

A Célunk olyan technikák megismertetése a jóga, a kutya fizioterápia és az erőszak- és büntetésmentes kutyaoktatás segítségével, melyek segítenek megérteni és elmélyíteni a kutyáddal való kapcsolatod és egyben tudatosítani a kapcsolódás minőségét.

TÖRTÉNETÜNK

Rólunk

Balogh Csilla

kutya fizioterapeuta és jógaoktató

Mindannyian ismerjük azt az időnként humorosnak tűnő megállapítást, hogy kutya és gazda mennyire hasonlítanak egymásra. Mint a legtöbb életből vett humornak, ennek is megvan a maga valóság alapja.
Mind az embernek, mind a kutyának van egy rá jellemző energia mezője, ami kettőjük kapcsolódásának a szemmel láthatatlan, vagyis finomfizikai színtere.
Ezért lényeges, hogy ha harmonikus kapcsolatot szeretnénk a kutyánkkal és célunk, hogy kedvencünk egészséges legyen, akkor a saját érzelmi, lelki életünket kell egyensúlyban tartani. Ennek hatékony eszköze a jóga.
Namaste

Varga Réka

kutyaoktató és biológus

A kutyák tudatosságra hívnak bennünket, belekényszerítenek a jelenbe, a valóságba és közben minden pillanatban visszacsatolást adnak arról, milyen emberek vagyunk az adott pillanatban. Az őszinteség és a szívből jövő kommunikáció az, amivel a kutyák igazán azonosulni tudnak. Sokkalta inkább hiszek a feltétel nélküli szeretet erejében, mintsem a falkavezér-dominancia alapú ember-kutya kapcsolatban. Munkám során tapasztalom hogy harag és büntetés nélkül a kutya megnyílik az ember mellett, mert szabadon és őszintén lehet önmaga minden pillanatban. Ez a valódi bizalom alapja, ami az ember-kutya kapcsolatban meghozza az együttműködést. Kutyád akkor lesz boldog és teljes életű melletted, amikor már Te magad is boldog és teljes életet élsz. A boldog kutya, a boldog gazdival kezdődik.

Érdeklődésedet szívesen fogadjuk,

írj nekünk és elküldjük számodra legközelebbi programunk részleteit.

Az oldal tartalmának másolása tilos!