fbpx

#jógakutyával minikurzus

Készen állsz egy egyedülálló élményre, ahol kutyusoddal együtt az egész testedet és lelkedet átjárja a nyugalom és a harmónia? A #jógakutyával minikurzus nem csupán a jóga gyakorlásáról szól, hanem arról is, hogy te és kedvenced közösen fedezitek fel a relaxáció jótékony hatásait.

14 nap, napi 5-10 perc gyakorlás, hogy megtanulj a kutyáddal együtt relaxálni jógagyakorlatok segítségével és a kutyád tudatos tanításával. 

A Jóga Kutyával minikurzus 14 napon keresztül segít Téged:

A #jógakutyával minikurzus egy izgalmas lehetőség,

hogy együtt gyakoroljátok a jóga jótékony hatásait kedvenceddel, miközben a relaxációra helyezitek a fő hangsúlyt. A #jógakutyával minikurzus 14 napján kutyusod lesz a tanítód és a partnered, aki segít neked a jelenben maradni, megtalálni a belső békét és összehangolódni a természettel.

Miközben a minikurzuson az alapoktól kezdve olyan gyakorlatokat tanulsz, melyekkel a kutyád nyugodt testi-, lelki- és mentális állapotát segítheted elő; fókuszban a relaxáció tanítása a kutyának. Akár kezdőként is tudsz csatlakozni, de akkor is, ha már tanítod a kutyádat, és  szeretnél 14 napot rászánni a kapcsolat fenntartására, mélyítésére. Ezen a minikurzuson jóga gyakorlatok segítségével, a kutyád tanítása közben, a saját töltekezésed is előtérbe kerül. Neked való ez a minikurzus, ha töltekeznél, fókuszáltan jelen lennél és tudatosan tanítanád a kutyádat.  

MILYEN ÉLETKORÚ KUTYÁVAL ÉRDEMES CSATLAKOZNOM?

A #jógakutyával minikurzusra 

HOGYAN ZAJLIK?

A #jógakutyával feladatai

fejlesztik a kutyád mentális képességeit, növelik a koncentrációját, és segítik megtapasztalni testi-, lelki- és mentális szinten a relaxáció jótékony hatásait.  

Számodra a napi fókuszfeladatok  adnak kapaszkodót,  és a mindennapokba könnyedén beépíthető tudást,  minőségi időt a kutyáddal.
A magyarázatokban egy- két kutyaetológiai és jóga fogalommal is találkozhatsz, kizárólag hétköznapi nyelven és gyakorlatok szintjén, hogy tiszta képet kapj arról, hogy mit és miért tanítunk. 

Mielőtt jelentkezel a #jógakutyával minikurzusra:

A #jógakutyával minikurzuson a relaxáció tanítását és emögött rejlő lépéseket tanulod meg.
F
ontos tudnod, hogy a relaxáció tanításával nem tudsz minden problémát megoldani. A minikurzustól ne várd azt, hogy a kutyád viselkedése “varázsütésre” megváltozik. 

Ha csak azért jelentkeznél mert semmi mást nem szeretnél megtanítani a kutyádnak, csak azt hogy viselkedjen normálisan, amikor rászólsz: ebben az esetben ne jelentkezz erre a minikurzusra, mert nem fog megoldást nyújtani számodra ez a 14 nap.

Ha az a célod, hogy a kutyádnak megtanítsd, hogyan tudja a figyelmét minden helyzetben Rád koncentrálni, és akár szimatolás közben is meghallja amit kérsz tőle, az alábbi lehetőségek közül válassz:
1. önállóan szeretnél tanulni, akkor kezdd 
SzimatONline tanfolyamon a tanulást, majd folytasd a rá épülő két másik tanfolyammal a tanulást (összességében mindez minimum 5 hónap következetes tanulást igényel!) 
2. online csoportos vezetett alkalmakon is tanulhatsz
, ekkor a Tiltás pozitívan START tanfolyamra jelentkezz!

3. Amennyiben egyénre szabott tanulást keresel, első körben jelentkezz  egy konzultációs alkalomra! 

Mennyibe kerül a #jógakutyával minikurzus?

#jógakutyával

Miért érdemes részt venned?

 

  • Mélyebb kapcsolat kialakítása kedvenceddel a közös gyakorlás során.
  • A stressz csökkentése és a belső békéd megtalálása a kutyád által tanított technikákon keresztül.
  • Fizikai és lelki jólét javítása mindkettőtök számára.
  • Egészségesebb kutyás életmód kialakítása.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

A SzimatONline - virtualiskutyaiskola.hu 100% erőszakmentes- és büntetésmentes kutyaoktatást biztosít számodra.

Szeretettel várlak tanulni és fejlődni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató


#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

Az oldal tartalmának másolása tilos!