fbpx

Egység a Kutyáddal és Önmagaddal a Relaxáció Útján

A 14 napos SzimatONline aktuális kihívás: #jógakutyával

Készen állsz egy egyedülálló élményre, ahol kutyusoddal együtt az egész testedet és lelkedet átjárja a nyugalom és a harmónia?
A #jógakutyával 14 napos kihívás nem csupán a jóga gyakorlásáról szól, hanem arról is, hogy te és kedvenced közösen fedezitek fel a relaxáció jótékony hatásait.
Töltekezz a természet erejéből a 
kutyáddal együtt 14 nap alatt, napi 5-10 perc időráfordítással, erőszakmentes- és büntetésmentes tanítással. Mindezt az otthonod kényelmében, anélkül, hogy feszítene az engedelmesség elvárása.

A SzimatONline #jógakutyával kihívás indul…

2024. április 17-én, szerdán!

#jógakutyával kihívás 14 napja izgalmas lehetőség arra, hogy együtt gyakoroljátok a jóga jótékony hatásait kedvenceddel, miközben a relaxációra helyezitek a fő hangsúlyt.
A #jógakutyával kihíváson a kutyusod lesz a tanítód és a partnered, aki segít neked a jelenben maradni, megtalálni a belső békét és összehangolódni a természettel.

100% Erőszakmentes- és Büntetésmentes Tanítás

A #jógakutyával kihíváson 14 nap alatt 3 rutint fogsz létrehozni

a kutyáddal töltött időben FESZÜLTSÉG BÜNTETÉS ERŐSZAK KIABÁLÁS SZORONGÁS FÉLELEM nélkül.

1.

Kutya tanítási rutin az erős és egészséges kapcsolatért.

FÓKUSZBAN A RELAXÁCIÓ TANÍTÁSA JÓGA GYAKORLATOKKAL, ÉS A KUTYÁD TANÍTÁSÁVAL.
A rendszertelen kutya tanítás plusz egy feladat a listádon, ami feszít és energiát szív el Tőled? 14 nap alatt kialakíthatod azt az egészséges tanítási rutint, melyet nemcsak a kutyád, de Te magad is imádni fogsz.
Napi 5-10 perc töltekezés a kutyád minőségi tanításával az energikusabb kutyás hétköznapokért.

2.

Egy egyszerű kutyasétáltatási rutin, ami csökkenti a feszes pórázt, növeli az együttműködést és a kutyád figyelmét Rád irányítja.

FÓKUSZBAN A RELAXÁCIÓ TANÍTÁSA JÓGA GYAKORLATOKKAL, ÉS A KUTYÁD TANÍTÁSÁVAL.
Ha néhány egyszerű és hatékony változtatást beiktatsz a kutyasétáltatási rutinodba, az jelentősen megváltoztathatja a kutyád viselkedését. 14
 nap alatt gazdagodsz egy egyszerű kutyasétáltatási tervvel, mely tele van tippekkel, hogy a kutyád figyeljen Rád, együttműködjön veled és a póráz is lazulhasson. 

3.

A tökéletes napi rutin a kutyád mentális egészségének megőrzéséhez és magabiztosságának növeléséhez.

A megfelelő napi rutinnal belső biztonságot adsz a kutyádnak, így megelőzhetők/ csökkenthetők a viselkedésproblémák. 14 nap alatt megkapod a kellő ismereteket ahhoz, hogy energikusan és hatékonyan tudd menedzselni a kutyád mindennapjait. Ezáltal önmagad számára is energikusabb kutyás hétköznapokat tudsz biztosítani. 

Mindezt a RELAXÁCIÓ tanításán keresztül  JÓGA GYAKORLATOKKAL, ÉS A KUTYÁD TANÍTÁSÁVAL:

A SzimatONline #jógakutyával kihívás indul…

2024. április 17-én, szerdán!

SZERESS BELE A KUTYÁD TANÍTÁSÁBA

Szeretnéd elérni, hogy

a kutyád szót fogadjon neked, de még nem tudod hol kezdd, vagy csak nem jutsz egyről a kettőre: a SzimatONline 14 napos kihívások arra hivatottak, hogy könnyedén tudd tanítani a kutyádat arra, hogy megértse amit kérsz tőle és szívesen szót fogadjon neked. Mindeközben pedig Te magad is töltekezni tudj. Ebben segítenek a kölcsönös együttműködésre épülő  célzott gyakorlatok, amiket a kutyád szimatképességére alapozunk. FÓKUSZBAN A RELAXÁCIÓ TANÍTÁSA JÓGA GYAKORLATOKKAL, ÉS A KUTYÁD TANÍTÁSÁVAL.

A keserű igazság.

A magabiztosság és az önbizalom, amit szeretnél abban az időben, amit a kutyáddal töltesz…

…otthon, …a napi sétákon, vagy akár a kutyás nyaralásokon, kirándulásokon, családi találkozókon, baráti találkozókon, éttermekben, kutyabarát helyeken, utazások alkalmával, üzleti tárgyalásokon…

Nélküled NEM fog menni, HOGY A KUTYÁD SZÓT FOGADJON… 

A könnyed kapcsolatot, amire vágysz a kutyáddal, befolyásolja, hogy mennyire tudod őt tudatosan tanítani

A kutyánk, a függő kapcsolat révén, az identitásunk fontos része. Óriási hatással vagyunk a viselkedésére azáltal, hogy mennyire vagyunk magabiztosak vagy bizonytalanok, milyen a kommunikációs képességünk és mennyire kapcsolódunk az érzéseinkhez és ezáltal önmagunkhoz.

És, hogy mindezt hogyan kezeljük a mindennapi kihívások közepette?
A meglévő tudásunkon múlik.
Ahol a tudásunk véget ér, ott keletkezik bennünk a belső feszültség. Ezt a kutyánk is megérzi, ettől pedig távolodni kezd, motivációja csökken az együttműködésre, még ha érti is mit kérünk tőle, nem fogad szót.

Ahhoz, hogy a kutyád keresse a társaságodat, szívesen együttműködjön Veled, a kapcsolat fenntartása mindennapos feladat. Ebben segít a kutya tanítása, mely 5-10 percre is leszűkíthető naponta, ha tudatosság van mögötte és megfelelő gyakorlatok.

Ha viszont a kutyád tanításában nem leled örömödet, nem tudsz töltekezni, és könnyedén kimerülsz.  

Segítek és fogom a kezedet, hogy a kutyáddal létrejött függő kapcsolatban is megleld a töltetkezés lehetőségét. És nem utolsó sorban segítek, hogy egészséges kapcsolatot tudj fenntartani a kutyáddal, melyben jól érzitek magatokat Te és a Kutyád egyaránt.  

Gyakorlatok formájában adom át számodra a tudást. Hogy ténylegesen tapasztalat szintjén érkezzen meg az “aha”, “woow”, “csak ennyi kellett volna”, hogy a kutyám szót fogadjon nekem felismerések.
A tényleges magabiztosságod így születik; saját tapasztalataid által. Ehhez viszont Neked szükséges megtenned a lépéseket. 

NEM A TE HIBÁD

Ha a “jutalmazd ha jó, szidd meg, ha rossz a kutyád”, “légy domináns”, “mutasd meg ki a főnök” módszerekkel nem tudsz azonosulni.

Nem vagy gyenge, ha nem szeretnéd bántani a kutyádat. Emiatt a kutyád nem fog a fejedre nőni, csak akkor, ha nem foglalkozol vele, és nem tudod mit, mikor és hogyan taníts neki.

Ma már tudjuk, ha a kutya tanítása a kutya természetesen magabiztos viselkedésére épül, akkor az ember-kutya kölcsönös kommunikáció magvait éltető táptalajra tudjuk ültetni. 

Ezért tanítom Neked a SzimatONline programjain az együttműködést engedelmesség helyett. Bizalmat a büntetés helyett. Feltétel nélküli szeretetet a hierarchikus szeretet- játszmák helyett. Figyelmet fegyelem helyett.

Mindezt tudatos stratégia mentén haladva, ugyanakkor teret hagyva a jelenlétnek és az intuícióknak. 

Varga Réka biológus és kutyaoktató, jógaoktató, a SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu alapítója

Rád melyik igaz?

Ha az alábbi kérdések közül legalább egy igaz Rád, csatlakozz a 14 napos SzimatONline #jógakutyával kihíváshoz:
 1. Nem mindig figyel a kutyád, akkor amikor Te szeretnéd? Van hogy húzza a pórázt? Előfordul, hogy nem jön vissza hívásra? Szeretnéd, ha együttműködne Veled és szeretnéd ezt megtanítani neki?
 2. Túl sok az információ és nem tudod hol kezdd, mikor, mit és hogyan taníts a kutyádnak? Rendszertelen a gyakorlás, egybefolynak a kutyás mindennapok? Pedig szeretnél időt szánni rá és mélyebb kapcsolatot kialakítani a kutyáddal, akár már kölyökkortól?
 3. Imádod, ha trükköket tanítasz a kutyádnak, de a “kötelező feladatok” tanításánál elakadsz?

   

 4. Vágysz rá, hogy a “kötelező feladatokat” is olyan könnyedén tudd tanítani a kutyádnak, mint a trükköket?

   

 5. Már mindent megtanítottál a kutyádnak és kifogytál az ötletekből? Szeretnéd fenntartani és építeni a kutyáddal a kapcsolatot, és újult lendületre vágysz a tanításához?

   

 6. Van, hogy nem érted mit és miért csinál a kutyád
  Vágysz arra, hogy megértsd a jelzéseit?

   

 7. Túl szürkék már a kutyás mindennapok? Szeretnéd megtalálni az egyensúlyt és a töltekezés lehetőségét a kutyád tanításában?

   

 8. Otthon minden tökéletesen, de ahogy kiléptek az utcára már szétszórttá válik a kutyád? 
  Vágysz arra, hogy a kutyád figyeljen Rád és ne csak otthon fogadjon szót neked?

   

 9. Sokat gondolkozol azon: másoknak miért megy olyan könnyen? Hogyan csinálják azok akiknek jól viselkedik a kutyája? Szeretnéd tudni azokat a praktikákat amikkel el lehet érni, hogy a kutyád szót fogadjon Neked?

A SzimatONline tanulói mondták

HOGYAN MŰKÖDIK A SZIMATONLINE JÓGA KUTYÁVAL – KIHÍVÁS?

A legjobb kutyás napjaid: napi 5-10 perc tanulási idő, 14 napon át.

14 nap minden napján…

1. lépés – Szánj időt a tanulásra!

A feladatok feldolgozásához szükséged lesz naponta 15 percre. Ebből 5-10 perc a kutyád tanításának ideje.  A gyakorlatok könnyen beilleszthetők a mindennapi életbe, így még a legelfoglaltabbak számára is teljesíthető a kihívás, ami gyakorlati tudást ad.

A ténylegesen működő tanításhoz…

2. lépés - Alakítsd ki a saját rutinodat!

Az oktatóanyagokat- video segédletek, írásos útmutatók-  saját SzimatONline tanulói felületeden találod meg a virtualiskutyaiskola.hu oldalon, és önállóan tudod azokat feldolgozni nap mint nap. 
Az exkluzív segédanyagokkal könnyedén kialakíthatod a saját kutya tanítási rutinodat.

Nem leszel egyedül a 14 nap alatt…

3. lépés – Érj el gyorsabb eredményeket a csoport erejével!

Gyorsabban érsz el eredményeket, ha meg tudod osztani a sikeredet és fel tudod tenni a kérdéseidet. Hozzáférést kapsz egy közösséghez, ami kizárólag a kihívás résztvevői számára nyitott. Itt megoszthatod a kérdéseidet, és kapcsolatba léphetsz más kutya tulajdonosokkal, akik hasonló úton járnak mint Te. Én végig fogom a kezed és válaszolok a kihíváshoz kapcsolódó, közösségben feltett kérdéseidre a Kérdezz-Felelek alkalmon. 

Ne ess ki a kezdeti lendületből…

4. lépés - Folytasd a tanulást!

A 14. napon egy különleges ajánlattal várlak, hogy ebben támogassalak. Opcionálisan lehetőséged lesz folytatni a következő tematikus kihívásokon a tanulást, vagy elkezdheted járni a transzformatív Szimatolás Útját. Erről bővebben a kihívás ideje alatt is olvashatsz.

A kihívás indul…

2024. április 17-én, szerdán!

KITŐL FOGSZ TANULNI?

Szia, Varga Réka vagyok, biológus és kutyaoktató, jógaoktató, a SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu alapítója.

2017 óta támogatom ügyfeleimet, hogy a harmóniát megleljék a kutyás mindennapokban és a töltekezés lehetőségét a kutya tanításában, akár egyéni és csoportos folyamatokban, akár kutyás jóga és önismerettel fűszerezett programokon, elvonulásokon. A SzimatONline tanulói felületet 2019- ben alkottam meg ügyfeleim számára. Azóta kinőtte eredeti küldetését és 2020. óta már leendő kutyaoktatók tanulásának is színterévé vált.
Én és Robinson kutyám fogunk végigvezetni Téged a kutyáddal együtt a SzimatONline #jógakutyával 14 napján, hogy megtapasztald milyen az amikor a kutyád  szívesen szót fogad neked. 

A mi közös utunk a szarvasgomba kereséssel indult és a SzimatONline programjait is ez ihlette. No meg az a rengeteg kihívás, mellyel örökbefogadott kutyám szembesített a budapesti mindennapokban, utazásaink során, városi /falusi / erdei környezetben egyaránt: többek között a támadó agresszív viselkedése, erős zsákmányszerző ösztöne, a gyepmesteri telepen töltött múlt árnyainak együttes nyomása lendített a megoldás keresésének irányába.

Sikeresen elvégzett kutyakiképző képzést követően folyamatosan kutattam tovább az újabb lehetőségek irányába, hogy erőszakmentesen és büntetés nélkül tudjam megoldani a felmerülő problémákat, és segíteni ebben az ügyfeleimet is.

A SzimatONline programjain tapasztalhatod, hogy a legmodernebb erőszakmentes- és büntetésmentes kutya tanítási technikákkal találkozhatsz. Magyarországon egyedülálló módon holisztikus szemléletmóddal, a tudományos kutatások eredményei mellett a keleti kultúra meditációs technikáit ötvözve. Végzett jógaoktatóként is jelen vagyok a kutyaoktatási folyamatokban, hogy Te magad is töltekezni tudj és szeress bele a kutyád tanításába, mely az önismereted útján tudatossággal vértez fel.

 

A SzimatONline korábbi tematikus  kihívásának résztvevői mondták​ (Behívás- kihívás)

 1. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 2 db Video tréning, ami segít a feladatok elsajátításában
 2. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 14 db napi fókusz Feladatok, amikkel könnyedén átláthatod a kutyád tanításának  lépéseit
 3. 14 nap SzimatONline #jógakutyával  14 db Magyarázatok, amik rávilágítanak a logikus összefüggésekre
 4. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 1 db Rutin tervező, aminek segítségével átláthatóbbá válnak a kutyás mindennapok
 5. 14 nap SzimatONline Kihívás Exkluzív tagság zárt facebook csoportban, ahol bármikor kérdezhetsz és megoszthatod az élményeidet
 6. 21 nap Egyéni Online Tanulói Felület a SzimatONline-  virtualiskutyaiskola.hu -n, ahol saját tempódban gyakorolhatsz a kutyusoddal – a 14 napos kihívást 21 nap alatt is elvégezheted, saját tempódban
 7. 1x 45 perc online live Kérdezz- Felelek alkalom, ahol választ kapsz a felmerülő kérdéseidre

Mit tartalmaz a 14 napos SzimatONline #jógakutyával?

Ahhoz, hogy a tanultakat elsajátítsd, egyéni ritmusodban tudsz haladni, és önállóan tudod feldolgozni a napi tananyagokat. Amit garantálni tudok számodra:

 – A feladatokat úgy állítottam össze, hogy a lényeget tartalmazzák.

– A 2 db video segédlet, egyenként, maximum 10 perc időtartamúak.

– A napi szöveges segédletek és fókusz feladatok, 5-10 perc olvasási időt igényelnek. 

– A kutyáddal tanulás napi 5-10 percnél nem igényel több időt (hacsak nem, Te magad szeretnél több időt rászánni 🙂 )

A tanulói felületen az időnyerés érdekében 3 rutint is tanulni fogsz, mellyel hatékonnyá teheted a kutyád tanítását.

Avagy a SzimatONline tanulás nem szegez a képernyő elé! Ennél sokkal fontosabb, hogy a kutyáddal töltsd az időt, annak ismeretében, hogyan tudod kihozni az együtt töltött percekből a maximumot. 

A SzimatONline 14 napos #jógakutyával kihíváson a relaxációt taníjuk a kutyának. Az alapoktól kezdve a relaxált mentális állapot eléréséig megismerkedsz a kutyád jóllétét szem előtt tartó gyakorlati lépéssekkel. Tehát ezen a kihíváson nem egy feladatot fogsz tanítani a kutyádnak, hanem különböző gyakorlatokat, melyek segítenek kiegyensúlyozni a mentális – fizikai- és lelki folyamatait.
Mindezt úgy, hogy Te magad is töltekezni tudj a kutyád tanításával, és könnyedén be tudd illeszteni még a legzsúfoltabb napjaidba is a minőségi kutyás időt. Ebben segít Téged a rutin tervező, a könnyedén követhető tanítási segédletek, a kristálytiszta magyarázatok, a napi fókusz feladatok, a közösség ereje és a kérdezz- felelek alkalom. 

Összefoglalva, amit megtanulsz:

 • Mélyebb kapcsolat kialakítása kedvenceddel a közös gyakorlás során.
 • A stressz csökkentése és a belső béke megtalálása a kutyád által tanított technikákon keresztül.
 • Fizikai és lelki jólét javítása mindkettőtök számára.
 • Egészségesebb életmód kialakítása.
 • A mindennapi életben rendszerezetten tanítani a kutyádat.
 • Töltekezni a kutyád tanításával, még akkor is ha az a feladat, amit tanítasz neki egy “kötelező” feladat.
 • Rendszerezetten gondolkodni a kutyás életmódban.
 • Jóllétet biztosítani a kutyád- és saját magad számára, még a stresszes és zsúfolt teendőjű napokon is.
 • Könnyed és egyértelmű kommunikációt tanítani a  kutyádnak.
 • Vezetői kompetenciádat fejleszted.
 • Kutyád kommunikációját jobban megérted.

Összefoglalva, amit a kutyád megtanul:
– lelassulni, relaxálni 🙂
– rád koncentrálni
– különböző gyakorlatok segítségével kapcsolódni hozzád 
– mentálisan fókuszálni
– megérteni a kommunikációdat

A SzimatONline 14 napos #jógakutyával kihíváshoz akár kezdő kutyásként is tudsz csatlakozni, de akkor is, ha már tanultad a kutyusoddal a behívást. Neked való a SzimatONline #jógakutyával kihívás, ha szeretnél 14 napot rászánni, fókuszáltan jelen lenni a kutyáddal töltött időben. Szeretnéd gyakorolni a kutyáddal a kölcsönös kommunikációt, úgy hogy közben építed vele a bizalmat,  és nem riadsz vissza az önreflexiótól sem. A kutyád tanítási idejében saját megéléseid is teret kapnak a gyakorlatokkal. 

A SzimatONline 14 napos #jógakutyával kihíváson 18. életévét már betöltött személyként tudsz részt venni. 

DE nem ajánlom Neked a kihívást, ha az önismeret nem érdekel.

FONTOS: a #jógakutyával gyakorlatok egészséges kutyák és emberek számára ajánlottak. Az egyes gyakorlatok kontraindikációit a tanulói felületen találod majd meg.

HA SZERETSZ ELŐRE TERVEZNI:
A SzimatONline #jógakutyával kihívásra már ma is jelentkezhetsz, lefoglalhatod a helyedet a kihívás megvásárlásával.

A kihívás 2024. április 17-én, szerdán indul. Ezen a napon 17:00-kor fogod elérni az első segédletet a saját SzimatONline tanulói felületeden.

Addig a SzimatONline tanulói felületen és egy zárt Facebook csoportban már elkezdhetsz hangolódni és felkészülni a tanulásra a kihívás többi résztvevőjével. 🙂  
(A Facebook csoportba nem kötelező belépni. Minden tananyagot az egyéni tanulói felületeden találsz majd meg. Ha szeretsz közösségben tanulni, akkor ajánlom neked a csoporthoz csatlakozást, már a vásárlást követően.)

HA SZERETSZ AZ UTOLSÓ PILLANATBAN DÖNTENI: 
A SzimatONline #jógakutyával kihívásra legkésőbb 2024. április 17. 20:00-ig tudsz csatlakozni. 

Szeretettel várunk a SzimatONline #jógakutyával kihívásra, ha a kutyáddal bizalmon és szereteten alapuló kapcsolatot ápolsz és ezt szeretnéd tudatosan fenntartani.

A SzimatONline #jógakutyával kihíváson támogató közegre, egyértelmű és könnyedén követhető feladatokra, könnyedségre számíthatsz. Emellett kérdéseidre építő jellegű válaszok érkezésére és az alábbiakra:

 1. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 2 db Video tréning, ami segít a feladatok elsajátításában
 2. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 14 db napi fókusz Feladatok, amikkel könnyedén átláthatod a kutyád tanításának  lépéseit
 3. 14 nap SzimatONline #jógakutyával  14 db Magyarázatok, amik rávilágítanak a logikus összefüggésekre
 4. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 1 db Rutin tervező, aminek segítségével átláthatóbbá válnak a kutyás mindennapok
 5. 14 nap SzimatONline Kihívás Exkluzív tagság zárt facebook csoportban, ahol bármikor kérdezhetsz és megoszthatod az élményeidet
 6. 21 nap Egyéni Online Tanulói Felület a SzimatONline-  virtualiskutyaiskola.hu -n, ahol saját tempódban gyakorolhatsz a kutyusoddal

Igen.
A SzimatONline #jógakutyával kihívás alsó korhatára a kutyád számára 2,5 hónapos kor. Felső korhatár nincs. 

A kutyád 2,5 hónapos korától kezdve már részt tudsz venni vele a kihíváson. A tanított feladatok lakásban is könnyedén gyakorolhatók, így ha az állatorvos javaslatára még nem hagyjátok el az otthon kényelmét, akkor kifejezetten ajánlom ezt a kihívást. 

 

A SzimatONline #jógakutyával kihívás ára: 15.300 HUF, melyet kizárólag a www.virtualiskutyaiskola.hu oldalon keresztül tudsz megvásárolni.

A SzimatONline #jógakutyával kihívás tartalmazza:

 1. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 2 db Video tréning, ami segít a feladatok elsajátításában
 2. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 14 db napi fókusz Feladatok, amikkel könnyedén átláthatod a kutyád tanításának  lépéseit
 3. 14 nap SzimatONline #jógakutyával  14 db Magyarázatok, amik rávilágítanak a logikus összefüggésekre
 4. 14 nap SzimatONline #jógakutyával 1 db Rutin tervező, aminek segítségével átláthatóbbá válnak a kutyás mindennapok
 5. 14 nap SzimatONline Kihívás Exkluzív tagság zárt facebook csoportban, ahol bármikor kérdezhetsz és megoszthatod az élményeidet
 6. 21 nap Egyéni Online Tanulói Felület a SzimatONline-  virtualiskutyaiskola.hu -n, ahol saját tempódban gyakorolhatsz a kutyusoddal

+ 1x 45 perces Kérdezz – Felelek online live alkalmat 

A SzimatONline #jógakutyával kihívás megvásárlását követően:

1. Elektronikus számlát kapsz e-mailben

2. Egy visszaigazoló e-mailt kapsz, melyben részletes információkat találsz a SzimatONline tanulói felületre belépésről.

3. A SzimatONline tanulói felületedre már a vásárlás napján be tudsz lépni, és el tudod kezdeni a ráhangolódást a 14 napos tanulásra a kutyáddal együtt. Ebben egy útmutató lesz a segítségedre. Továbbá ott találod meg a zárt Facebook csoporthoz csatlakozás lehetőségéről is az információkat.

A tanulást 2024. április 17-én 17:00-kor tudod elkezdeni a SzimatONline tanulói felületen. Erről egy emlékeztető e-mailt küldünk a kezdés napján. Ekkor érkezik az első tananyag. Majd innentől kezdve naponta frissül az újabb feladatokkal.

A közös tanulás 2024. május 1-jén 17:00-kor zárul. A SzimatONline tanulói felületet 2024. május 8-ig 17:00-ig éred el.

A SzimatONline #jógakutyával kihívás tananyaga egyéni tanulói fiókban, a SzimatONline tanulói felületen a www.virtualiskutyaiskola.hu weboldalon lesz elérhető számodra. 2024. április 17-én 17:00-tól éred el az első tananyagot. Az utolsó tananyagot 2024. április 30- án töltjük fel, és 2024. május 1-én 17:00-kor lezárjuk a közös tanulást.  A tanulói felülethez a hozzáférésed 2024. május 8-án 17:00-kor zárul

Az interaktív tanulás érdekében érdemes belépned a tanulást segítő zárt Facebook csoportba is. Itt tudod megosztani az élményeidet, sikereidet, kihívásaidat, kérdéseidet.

Minderről, a dátumokról az online tanulói felületen is tájékoztatást kapsz a SzimatONline #jógakutyával vásárlását követően. A vásárlást követően e-mailben kapod meg a tanulói felülethez szükséges belépési adatokat. A vásárlásod napján már be tudsz lépni a tanulói felületre. 

Ne jelentkezz a SzimatONline #jógakutyával kihívásra, ha
– a Kutyádnak és / vagy Neked olyan egészségügyi gondja van, ami a zavartalan tanulást meggátolja (kérdés esetén írj üzenetet: hello@virtualiskutyaiskola.hu)
– a kutyád tüzel
– a kutyád még nem töltötte be a 2,5 hónapos kort
– Te magad még nem múltál el 18 éves

– ha nem érdekel az önismeret

– ha kutyatréner vagy kutyaoktató vagy kutyakiképző vagy ( számodra a Kutyaoktató képzést javaslom: https://virtualiskutyaiskola.hu/kutyaoktato-kepzes/ )
– ha olyan problémád van a kutyáddal, melynek megoldásához egyéni kutyaoktatásra van szükség. Ebben az esetben kattints az egyéni szolgáltatásokhoz: 
https://virtualiskutyaiskola.hu/kutyaoktatas/
– ha nincs meg a megfelelő technikai háttered az online tanuláshoz (okostelefon vagy laptop vagy tablet vagy asztali számítógép és internet hozzáférés)
–  dominancia alapú kapcsolatot ápolsz a kutyáddal, és használod és ragaszkodsz az alábbi módszerek / eszközökhöz- ebben az esetben ez a 14 napos tanulás nem neked való: 

 • fojtó nyakörv, elektromos nyakörv, szöges nyakörv
 • durranó/ csattanó hang használata a kutya kizökkentésére
 • póráz rángatása, retriever póráz használata, Cesar Millan- féle póráz használata
 • dominancia fitogtatás, alá- fölé hierarchiára építkezés (alfa elmélet)
 • nyak megrázása, cibálása
 • fizikai fájdalom okozás bármely formája (ütés, rúgás, dobás, csipkedés, szőr meghúzása, fül meghúzása stb.)
 • kutya agresszív viselkedésének imitálása pl. harapás imitálása, kutyára morgás
 • morgás vagy éles, dühösnek ható ordibálás, kiabálás a kutyával
 • kutya fölé magasodás vagy félelemkeltés bármely formája
 • megalázás, “szégyenérzet” keltése a kutyában, falkából kizárás, figyelmen kívül hagyás (ignorálás)

 

A #jógakutyával kihívás nem neked való, ha az a célod, hogy a kutyádnak megtanítsd, hogyan tudja a figyelmét minden helyzetben Rád koncentrálni, és akár szimatolás közben is meghallja amit kérsz tőle. Ebben az esetben az alábbi lehetőségek közül válassz:
1. önállóan szeretnél tanulni, akkor kezdd 
SzimatONline tanfolyamon a tanulást, majd folytasd a rá épülő két másik tanfolyammal a tanulást (összességében mindez minimum 5 hónap következetes tanulást igényel!) 
2. online csoportos vezetett alkalmakon is tanulhatsz
, ekkor a Tiltás pozitívan START tanfolyamra jelentkezz!

3. Amennyiben egyénre szabott tanulást keresel, első körben jelentkezz  egy konzultációs alkalomra! 

Kérdésedet szívesen fogadjuk a hello@virtualiskutyaiskola.hu címre és szívesen válaszolunk.

A SzimatONline egy korábbi tematikus  kihívásának résztvevői mondták​ (Behívás- kihívás)

A 14 napos SzimatONline  #jógakutyával kihívás indul

2024. április 17-én, szerdán!​

A SzimatONline-a virtuáliskutyaiskola, az erőszakmentes- és büntetésmentes tanítási technikák iránt érdeklődő, tudatos gazdik kutyaiskolája az online térben.

A SzimatONline tanfolyamok és a minikurzusok feladatai tudatosan összeállított gyakorlatok, a tudományos kutatások eredményeit is figyelembe véve. A jelenlét és a tudatosság jegyében, erőszakmentes- és büntetésmentes kutyaoktatási technikákkal.

Szeretettel várlak tanulni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató, jógaoktató

#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

Az oldal tartalmának másolása tilos!