#behíváskihívás minikurzus

Hogyan tudod megtanítani a kutyádnak a behívást?
Hogyan tudod neki megtanítani a “GYERE” szót, úgy hogy meg is értse annak jelentését? Hogyan tudod felépíteni a kutyád motivációját, hogy kérésedre menjen is vissza hozzád? Hogyan tudod a behívás tanítását a mindennapokba tudatosan beépíteni?

JÓ HELYEN JÁRSZ! LEGYÉL TE A SAJÁT KUTYUSOD TANÍTÓJA!

A behíváskihívás minikurzus 14 napon keresztül segít Téged:

#behíváskihívás, hogy behívás tanítása a kutyádnak, ne legyen többé kihívás a számodra

Ezen a minikurzuson az alapoktól kezdve, a motiváció felépítéséig, ismerkedhetsz meg azzal, hogy milyen lépések bújnak meg, a “GYERE” szó tanítása mögött. Így akár kezdőként is tudsz csatlakozni, de akkor is, ha már tanultad kutyusoddal a behívást, és szeretnél 14 napot rászánni az ismétlésre, fókuszáltan jelen lenni és tudatosan tanítani a kutyádat.  

MILYEN ÉLETKORÚ KUTYÁVAL ÉRDEMES CSATLAKOZNOM?

A #behíváskihívás minikurzusra 

HOGYAN ZAJLIK?

A #behíváskihívás feladatai

fejlesztik a kutyád mentális képességeit, növelik a koncentrációját, és egyértelművé teszik számára, mit is jelent a “GYERE” szó, maga a behívás.

Számodra pedig a napi fókuszfeladatok  adnak kapaszkodót,  és a mindennapokba könnyedén beépíthető tudást,  minőségi időt a kutyáddal.
A magyarázatokban egy- két kutyaetológiai fogalommal is találkozhatsz, kizárólag hétköznapi nyelven és gyakorlatok szintjén, hogy tiszta képet kapj arról, hogy mit és miért tanítunk. 

Mielőtt jelentkezel a #behíváskihívás minikurzusra:

Fontos, hogy a behívással nem tudsz minden problémát megoldani. Ha csak azért jelentkeznél erre a kurzusra, mert “semmi mást nem szeretnél megtanítani a kutyádnak, csak azt hogy mindig jöjjön vissza hozzád, amikor hívod őt”: ebben az esetben ne jelentkezz, mert nem fog megoldást nyújtani a számodra ez a 14 nap.

A #behíváskihívás minikurzus a “GYERE” szó tanítását és az a mögött rejlő lépéseket fogja neked bemutatni. Azt viszont, hogy a kutyádnak, hogyan tudod az önkontrollt tanítani és azt, hogy a figyelmét különböző külső hatások közepette is tudja Rád koncentrálni, akár szimatolás közben is meghallja amit kérsz tőle, erre már a SzimatON –> a SzimatONgoing –> és a Tiltás pozitívan START online tanfolyamok egymás utáni elvégzése adnak rálátást. Ezek a tanfolyamok egymásra épülnek.
Ha a kutyád szeret kutatni, akár bokrokban étel után kajtat, ebben az esetben, kezdd a tanulást a SzimatON tanfolyamon (kb. 4 hét), majd a sikeres tanítást követően folytathatod a SzimatONgoing tanfolyammal, ahol a kutya jelzésének formálása, az étel kerestetés és önkontroll tudatos tanításával tanulsz meg erőszakmentesen határokat meghúzni a kutyád számára, és itt már terítékre kerülnek az étel keresés mögött meghúzódó ok-okozati összefüggések is (kb. 4 hét). Végül pedig csatlakozz a Tiltás pozitívan START online tanfolyamra, hogy megtanulj feszültségmentesen “NEM”-et mondani a kutyád számára, ő pedig ezt megértse és szívesen működjön együtt Veled (kb. 8 hét). Ha inkább egyénre szabott folyamatban szeretnél tanulni (akár online, akár személyesen), kattints a menüben a “DOLGOZZ VELEM” fülre és jelentkezz első körben egy konzultációs alkalomra!

Mennyibe kerül a #behíváskihívás minikurzus?

#behíváskihívás

A #behíváskihívás online minikurzus ára:

13.300HUF

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

A SzimatONline vagy más néven a virtualiskutyaiskola.hu, az erőszak- és büntetésmentes tanítási technikák iránt érdeklődő, tudatos gazdik kutyaiskolája az online térben.

Szeretettel várlak tanulni és fejlődni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató


#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

Az oldal tartalmának másolása tilos!