fbpx

#lazapóráz minikurzus

Képzeld el, hogy pórázon sétáltathatod kutyádat, anélkül hogy feszült lennél vagy harcolnál vele. Képzeld el, hogy a séták újra örömteli és stresszmentes élmények lesznek mind neked, mind kutyusodnak. A #lazapóráz minikurzuson megtanulhatod, hogyan tudod felépíteni a kutyád motivációját, hogy a kérésedre lazuljon a póráz, és hogyan tudod a laza pórázon sétáltatást tudatosan beépíteni a mindennapokba.

JÓ HELYEN JÁRSZ! TANULD VELÜNK A LAZA PÓRÁZON SÉTÁLTATÁST!

A #lazapóráz minikurzus 14 napon keresztül segít Téged:

#lazapóráz

Ezen a minikurzuson az alapoktól kezdve, a motiváció felépítéséig, a kutyasétáltatási rutin kialakításán keresztül ismerkedhetsz meg azzal, hogy milyen lépések bújnak meg, a laza pórázon sétáltatás tudatos tanítása mögött. Így akár kezdőként is tudsz csatlakozni, de akkor is, ha már tanultad kutyusoddal a pórázon sétáltatást, és szeretnél 14 napot rászánni az ismétlésre, fókuszáltan jelen lenni és tudatosan tanítani a kutyádat.  

MILYEN ÉLETKORÚ KUTYÁVAL ÉRDEMES CSATLAKOZNOM?

A #lazapóráz minikurzusra 

HOGYAN ZAJLIK?

A #lazapóráz minikurzus gyakorlatai

fejlesztik a kutyád mentális képességeit, növelik a koncentrációját, és egyértelművé teszik számára, mit is jelent laza pórázon sétálni. 

Számodra pedig a napi fókuszfeladatok  adnak kapaszkodót,  és a mindennapokba könnyedén beépíthető tudást,  minőségi időt a kutyáddal.
A magyarázatokban egy- két kutyaetológiai fogalommal is találkozhatsz, kizárólag hétköznapi nyelven és gyakorlatok szintjén, hogy tiszta képet kapj arról, hogy mit és miért tanítunk. 

Mielőtt jelentkezel a #lazapóráz minikurzusra:

A #lazapóráz minikurzuson a kutyád laza pórázon sétáltatásának alapvető lépéseit tanulod meg.
F
ontos tudnod, hogy a laza pórázon sétáltatás  tanításával nem tudsz minden problémát megoldani.

A laza póráz minikurzust akkor válaszd, ha a kutyasétáltatást szeretnéd tudatosabban felépíteni és a kutyádnak a kutyasétáltatási időben a pórázon sétálást szeretnéd stresszmentesen és erőszakmentesen tanítani. Ehhez nyújt gyakorlati útmutatót a lazapóráz minikurzus. FONTOS, hogy a minikurzus gyakorlatai önreflexiót és önismeretet is érintenek

Ha csak azért jelentkeznél mert “semmi mást nem szeretnél megtanítani a kutyádnak, csak azt hogy mindig sétáljon laza pórázon” : ebben az esetben ne jelentkezz erre a minikurzusra, mert nem fog megoldást nyújtani a számodra ez a 14 nap. 


Ha az a célod, hogy a kutyádnak megtanítsd, hogyan tudja a figyelmét minden helyzetben Rád koncentrálni, és akár szimatolás közben is meghallja amit kérsz tőle, az alábbi lehetőségek közül válassz:
1. önállóan szeretnél tanulni, akkor kezdd 
SzimatONline tanfolyamon a tanulást, majd folytasd a rá épülő két másik tanfolyammal a tanulást (összességében mindez minimum 5 hónap következetes tanulást igényel!) 
2. online csoportos vezetett alkalmakon is tanulhatsz
, ekkor a Tiltás pozitívan START tanfolyamra jelentkezz!

3. Amennyiben egyénre szabott tanulást keresel, első körben jelentkezz  egy konzultációs alkalomra! 

 

 

Mennyibe kerül a #lazapóráz minikurzus?

#lazapóráz

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

A SzimatONline - virtualiskutyaiskola.hu 100% erőszakmentes- és büntetésmentes kutyaoktatást biztosít számodra.

Szeretettel várlak tanulni és fejlődni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató


#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

Az oldal tartalmának másolása tilos!