fbpx

Tanulói fiók

Tanfolyamok

Szimatolás Útja

A SzimatONline 3 állomása segít a kölcsönös bizalmat és a szeretetteljes kommunikációt kialakítani a kutyáddal, és fenntartani a harmonikus kapcsolatot a mindennapokban.

SzimatONline

1. állomás
A kutya szimat képességét fejlesztő 4 hetes tanfolyam. Megtanulod,  hogyan érheted el a kutyád figyelmét. Megtanítod neki a kölcsönös kommunikációt, és a “kutatási” vágyát  biztonságos játékba tereled: egy szagminta megkeresésébe. 

A tanfolyam megvásárlásának nincs előfeltétele.

SzimatONgoing

2. állomás
A SzimatONline tanfolyam folytatása egy 4 hetes tanfolyam. Megtanulod, tudatosan, stressz és félelem nélkül fejleszteni a kutyád önkontroll képességét étel közelében. A tanfolyamot akkor tudod elkezdeni, ha sikeresen elvégezted a SzimatONline tanfolyamot.

A tanfolyamot akkor tudod megvásárolni, ha sikeresen elvégezted az 1. állomást: SzimatONline tanfolyamot.

TILTÁS pozitívan START

3. állomás
A SzimatONgoing tanfolyam folytatása egy 6 hetes intenzív tanfolyam. Megtanulsz szívből határt húzni, és erőszakmentesen kommunikálni a kutyáddal a feszült helyzetekben.
A tanfolyamot akkor tudod elkezdeni, ha sikeresen elvégezted a SzimatONgoing tanfolyamot.

A tanfolyamot akkor tudod megvásárolni, ha sikeresen elvégezted a 2. állomást: SzimatONgoing tanfolyamot.

Egyénre szabott kutyaoktatás

Harmónia Program

Egyénre szabott személyes és online kutyaoktatási folyamatodat itt tudod nyomon követni. 

Szarvasgombász kutya képzés

TriflavadászON

6 hetes tanfolyam, mely segít a kutyádat felkészíteni a triflavadász kutya vizsga keresés részére. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, ha folyamatban van a földalatti gombák gyűjtéséhez szükséges hatósági engedélyed megszerzése, vagy van már hatósági engedélyed.

A tanfolyamot akkor tudod megvásárolni, ha folyamatban van a földalatti gombák gyűjtéséhez szükséges hatósági engedélyed megszerzése, vagy van már hatósági engedélyed.

Minikurzusok

Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen tudástár

A kutya szimat képességére alapozó 90 perces minikurzus, a kutya természetesen nyugodt mentális állapotának eléréséért.

#behíváskihívás

2 hét időtartamot átölelő minikurzus, napi fókuszfeladatokkal, hogy sikeresen tudd magadhoz hívni a kutyádat és kölcsönösen motiváltak legyetek az együttműködésben.  A minikurzuson akkor javasolt a részvétel, ha önismerettel már foglalkozol.

#lazapóráz

2 hét időtartamot átölelő minikurzus, napi fókuszfeladatokkal, hogy sikeresen tudd laza pórázon vezetni a kutyádat és kölcsönösen motiváltak legyetek a közös séták ideje alatt.  A minikurzuson akkor javasolt a részvétel, ha önismerettel már foglalkozol.

#jógakutyával

2 hét időtartamot átölelő minikurzus, napi fókuszfeladatokkal, hogy megtanulj a kutyáddal együtt relaxálni jógagyakorlatok segítségével és a kutyád tudatos tanításával.  A minikurzuson akkor javasolt a részvétel, ha önismerettel már foglalkozol.

Képzések

KUTYAOKTATÁS ERŐSZAKMENTESEN: KUTYAOKTATÓ KÉPZÉS ÉS MENTORPROGRAM 2023. ŐSZ

A SzimatONline kutyaoktató képzése.  
4+1 hónap időtartamú interaktív, kis létszámú csoportos képzés, a csoport dinamikájához igazított feladatokkal. A képzésen sikeres vizsgát követően hivatalos felnőttképzési tanúsítványt kapsz. 

KUTYAOKTATÁS ERŐSZAKMENTESEN: KUTYAOKTATÓ KÉPZÉS ÉS MENTORPROGRAM 2024. TAVASZ

A SzimatONline kutyaoktató képzése.  
4+1 hónap időtartamú interaktív, kis létszámú csoportos képzés, a csoport dinamikájához igazított feladatokkal. A képzésen sikeres vizsgát követően hivatalos felnőttképzési tanúsítványt kapsz. 

Az oldal tartalmának másolása tilos!