A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN WEBINÁR- INGYENES ONLINE LIVE 2022.05.22. 19:00-20:00

A kutyák taníthatók, ez ma már nem kérdés. Tanulnak tőlünk emberektől, akár másolás útján, akár tudatosabban felépített tanítás útján, jutalomfalattal és anélkül is. Sőt ma már azt is tudjuk, hogy a kutyák akár életük végéig képesek új ismereteket elsajátítani.

harmonikus kutyás mindennapokhoz és a kutya teljes egészségéhez: fizikai-, mentális- és lelki jólétéhez a tudatos tanítás elengedhetetlen. De mindezt hogyan?

Az utóbbi években világszerte egyre nagyobb megosztottságot vált ki a kutya tanításának módszertana

Van ki erőszakos módszerekkel és eszközökkel, a hagyományos “büntetés- jutalmazás” szemléletmóddal tanítja a kutyáját, és/ vagy tanít meg másokat is erre.

Viszont van egy másfajta szemléletmód, mely az erőszakot és büntetést kizárja a kutya tanításából.

Ez a holisztikus szemléletmód. Mely olyan egyszerű tanítási technikákat mutat, a keleti és nyugati kultúra tudását együttesen alkalmazva, ami új lehetőségek tárházát nyitja meg nemcsak a kutya tudatállapotának fejlesztésében és a traumatizált kutyák  rehabilitációjában, de az emberi oldal önismereti útjában is.

Ha már túl sok az info és nem tudod hova tenni a kutya tanításának módjait és módszereit...

Elvesztél az internet zajában, a különböző módszerek rengetegében? Jutalomfalattal vagy anélkül érdemes tanítani a kutyát, büntetni kell-e vagy dicsérni? És mi van akkor ha “nem fogad szót”? Egyáltalán minek a “jutalomfalatos” tanítás? És meddig kell tanítani a kutyát? És mit érdemes mindenképpen megtanítani a kutyának? Valójában a behívás, az “ÜL” és “FEKSZIK” feladat lenne a legfontosabb amit egy kölyökkutyának elsőként meg kellene tanulnia? És mit kellene megtanítani egy menhelyről örökbefogadott kutyának? Meddig terjed a jutalomfalatos tanítás határa? És mi van akkor, ha a kutyámat nem érdeklik a jutalomfalatok? Terápia vagy megelőzés a kutya tantásába, mikor melyikbe szükséges belekezdeni? De mi is van a jutalomfalatokon túl? És mitől lehet töltekező a kutya tanítása, ami nem csak a kutyáról, de az emberről is szól? És hogyan lehet a kutyával nyugodtan sétálni úgy, hogy ne kelljen minden percben azt figyeli mikor eszik meg valamit, mikor hagy ott, mikor csinál valamit ami problémát okoz? Hogyan lehet töltekezni a kutyasétáltatás során?

Agresszió, állandó étel után kutatás, szelektív hallás, szorongás, zajérzékenység, félelem, hiperaktivitás, csapongó figyelemelszalad, nem jön vissza, kicselez, átver, keresi a kiskapukat, más kutyákra támad, megállás nélkül ugat, csak a labda érdekli, jutalomfalat függő lett a kutyám, már mindent tud de a hétköznapokban mégsem működikkutyás problémák, amelyeket meg lehet oldani a kutya tudatos tanításával, erőszak- és büntetés alkalmazása nélkül.

De tényleg csak a kutya tanításával lehet ezeket orvosolni? Meddig terjed a kutya tanításának határa? 

  • Ha a szélsőségek helyett az egyensúlyt szeretnéd megtalálni a kutyád tanításában,
  • ha szeretnéd megélni az együttműködést, a bizalmat, a nyugalmat és magabiztosságot a kutyáddal töltött idő alatt.
  • Ha szeretnéd tudni mi zajlik a kutyád fejében, és úgy szeretnéd élni az életed, hogy az “ne csak a kutyáról szóljon” és ne kétségek övezzék a kutyás mindennapokat.
  • Ha úgy érzed a kutyád tanítása most még fárasztó, egy plusz feladat a “to do” listádon, és szeretnéd ha inkább a töltekezésről szólna mindez.
  • Ha a kutyasétáltatás leszívja az energiádat, de inkább vágysz arra, hogy szinkronban tudj élni a kutyáddal együtt.
  • Ha úgy érzed amióta kutyád van, azóta valahogy nem találod az énidőt, a töltekezésre a lehetőséget, de szeretnéd visszakapni ezen erőforrásodat.
  • Ha szeretnéd tudni hogyan lehet tanítani a kutyádat úgy, hogy közben Te magad is fejlesztheted a saját képességeidet, amiket az üzleti életben, a munkád során, tárgyalásokon, a kapcsolataidban, a kommunikációban, az egészséged terén is kamatoztatni tudsz, akkor ez az online live webinár Neked szól. 

Ha már foglalkozol önismerettel vagy tervezed, hogy elindulsz ezen az úton és törekszel az életedben a harmónia megteremtésére, akkor gyere és ismerd meg, hogyan lehet a kutyád tudatos együttműködésre tanítása mindebben a segítségedre.

A GYAKORLATRA IS KÍVÁNCSI VAGY?

Indulj el a Szimatolás Útján: 
Vegyél részt A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN TUDÁSTÁR minikurzuson és a hozzá tartozó online live vezetett gyakorlaton (2022.05.24-én 18:00-18:45). Kezdd el megtapasztalni az együttműködést a kutyáddal együtt!
A minukurzusról és a hozzá kapcsolódó online live vezetett gyakorlással kapcsolatban ide kattintva olvashatsz többet, de ha regisztrálsz a webinárra, akkor e-mailben is elküldöm a linket. 

NEM TUDSZ JÖNNI A WEBINÁRRA?

Regisztrálj ebben az esetben is, hogy később vissza tudd nézni!
Az esemény online live webinár, melyen a részvétel regisztrációhoz kötött és ingyenes.
A webinár rögzítésre kerül, mely során a felvételen kizárólag az előadó és a vetített demonstráló anyagok látszanak, a résztvevők nem.
Ha lemaradsz az online live eseményről, akkor a webinárt visszanézni a későbbiekben díj megfizetésének ellenében tudod: erről a virtualiskutyaiskola.hu oldalon találsz majd tájékoztatást, vagy ha regisztrálsz de nem tudsz eljönni, akkor az előadást követően e-mailben kapsz emlékeztetőt róla.

A SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu, az erőszak- és büntetésmentes tanítási technikák iránt érdeklődő, tudatos gazdik kutyaiskolája az online térben.

Szeretettel várlak tanulni és fejlődni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató


#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

Az online ONLINE LIVE WEBINÁR részletei, a jelentkezés feltétele

Időpont és időtartam:
2022.05.22. (vasárnap) 19:00-20:00

Az online live esemény részvételi díja:
a részvétel regisztrációhoz kötött és ingyenes. A webinár rögzítésre kerül, mely során a felvételen kizárólag az előadó és a vetített demonstráló anyagok látszanak, a résztvevők nem.
A webinárt visszanézni a későbbiekben díj megfizetésének ellenében tudod, erről a virtualiskutyaiskola.hu oldalon találsz majd tájékoztatást, vagy ha regisztrálsz de nem tudsz eljönni, akkor az előadást követően e-mailben kapsz emlékeztetőt. 

Az eseményt tartja:
Varga Réka biológus és kutyaoktató, a virtualiskutyaiskola.hu megalkotója.

_____________________

AZ ONLINE LIVE WEBINÁRRÓL
→  az online live webinár részben interaktív, de nem gyakorlatorientált
→ a webinárban bemutatom az erőszak- és büntetésmentes kutya tanítással kapcsolatos szemléletmódot és lehetőségeket, viszont ha a gyakorlatban is szeretnéd mindezt megismerni, arra is kitérek a webinárban, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra a virtualiskutyaiskola.hu online kurzuskínálata, és egy különleges kihívásra is invitálni foglak, melynek részleteit a webinár végén bemutatom
→  az eseményre a regisztrálók online live formában ingyenesen csatlakozhatnak
→ az online live eseményről felvétel készül, mely a későbbiekben a virtualiskutyaiskola.hu oldalon megvásárolható
→ az online esemény Zoom-on lesz megtartva

_________________
A webinárra a jelentkezésedet az űrlap kitöltésével és elküldésével tudod jelezni. A jelentkezésed az űrlap kitöltésével válik véglegessé és e-mailben kapsz további tájékoztatást. Kérlek a spam mappát minden esetben nézd meg és ellenőrizd, a visszaigazoló e-mail lehet ott landol majd.  Ha ott sem találod az automatikusan küldött levelet, akkor írj a hello@virtualiskutyaiskola.hu e-mail címre és küldöm számodra. 

Az oldal tartalmának másolása tilos!