3+1 TARTÓS, MINŐSÉGI KUTYÁS FELSZERELÉS ÉS JÁTÉK

Az évek alatt sok márkát és felszerelést kipróbáltunk. Volt játék amit 5 percig se tartott szétszednie a kutyának, volt olyan nyakörv ami pár hét alatt leamortizálódott és póráz ami egy év után feladta a szolgálatot.
Na de most nem erről lesz szó, hanem épp az ellenkezőjéről. Négy olyan felszerelést és márkát mutatok Nektek, amik a saját személyes tapasztalataim szerint minőségi,  tartós és megítélésem szerint ár/érték arányban toplistás.

1. MYSTIQUE nyakörvek és pórázok

Ez a márka kifejezetten vadászkutyáknak szánt nyakörveket és pórázokat kínál.
Nálam ez vált be mert: nem büdösödik, vízálló, kopásálló, nagyon strapabíró és könnyű tisztítani.
A textil és bőr nyakörveket évenként kellett váltanunk, gyorsan magukba szívták a vizet, egy idő után hiába mostam, egyre nehezen lehetett tisztítani és büdös is lett.
Nézzetek szét a webshopban, nagy választék van színekben és méretekben is:
https://www.vadaszkutyashop.hu/

2. DOGS CREEK jutalmfalat tartó

Tréningezésnél személy szerint az övtáska és zacskó kombót használtam nagyon sokáig. Egészen addig amíg az egyik tanítványomnál megláttam ezt a jutalomfalat tartót. Szilikonból van, könnyen tisztítható és mágnessel záródik. Könnyű belőle kivenni és betenni is a jutalomfalatot. És ami plusz még, hogy bárhova oda lehet csíptetni ééés nem borul ki belőle a jutalomfalat még akkor sem ha futunk vagy lehajolunk. 🙂
http://www.fressnapf.hu/

3.  JULIUS K-9

Ha játékról van szó, akár labda vagy “húzogatós” – apport zsákmány, akkor a JULIUS K-9 játékait ajánlom. A Hard Dog Race versenyen találkoztunk először ennek a márkának a játékaival. Egyszerűen fantasztikusak, hihetetlenül tartósak, van olyan labdánk ami 2 éve megvan és nincs rajta karcolás pedig nyúztuk rendesen. És ugyanígy az apportos zsákmány játék, ami nem szakadt el, annak ellenére sem hogy két kutya cibálja együtt. Viszonylag könnyen tisztítható játékok.
https://julius-k9.com/hu/jatekbol-sosem-eleg/

(fotó: https://julius-k9.com/hu/jatekbol-sosem-eleg/ )

4. KONG
A lakáson belül rendkívül jó elfoglaltságot tudnak nyújtani a kutyáknak a KONG játékok. Első sorban itt a jutalomfalatos labdákra és egyéb játékokra gondolok. Tapasztalatom szerint szinte szétrághatatlanok a labdáik. És a sípolós labdák is kiemelkedően sokáig bírják, van egy labdájuk aminél a sípoló a labdán belül van elrejtve és nálunk ez nagyon jól bevált, 1 évig bírta sípolva 🙂https://www.petissimo.hu/kutyaknak/jatekok/sipolos-jatekok/kong-squeezz-ball.html

https://www.petissimo.hu/kutyaknak/jatekok/intelligencia-jatekok/kong-classic.html

Tetszett a cikk?

Oszd meg a barátaiddal is:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Az oldal tartalmának másolása tilos!