fbpx
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

A #behíváskihívás egy 14 napon át tartó minikurzus, mely  alapvetően azért jött létre, hogy a mindennapok részévé válhasson a kutya tanítása és a megfelelő, tudatosan felépített gyakorlatok még közelebb hozzanak Téged a Kutyádhoz.
A téma a behívás, annak tanítása, megerősítése, hogy a kutya megértse mit jelent a “GYERE” szó 😉 Az alapok egyértelmű tanítása és megszilárdítása segíti a kutyát és Téged is a megértésben. 
A #behíváskihívás -on teljesen kezdő, haladó, de sokat tanult egészséges kutyával is részt tudsz venni. Kölyökkutyáddal 2,5 hónapos korától tudsz részt venni.
Felnőtt kutyáddal korhatár nélkül részt tudsz venni a Behívás- kihíváson.

A #behíváskihívás egy 14 napos program, mely  alapvetően azért jött létre, hogy a mindennapok részévé válhasson a kutya tanítása és a megfelelő, tudatosan felépített gyakorlatok még közelebb hozzanak Téged a Kutyádhoz. A téma a behívás, annak tanítása, megerősítése ;) teljesen kezdő, haladó, de sokat tanult kutyával is részt tudsz venni, kölyökkel, felnőttel egyaránt. Az alapok egyértelmű tanítása és megszilárdítása segíti a kutyát és Téged is a megértésben. 

Az oldal tartalmának másolása tilos!