Válaszd ki a számodra megfelelő TILTÁS POZITÍVAN PROGRAM online kurzus csomagot!

Kattints az általad kiválasztott online kurzus csomagra a fizetéshez

Az online tanulói felület 2021.11.25-én 16:00-kor nyílik meg.

A TILTÁS POZITÍVAN BASIC és START online kurzus csomagokkal a helyedet most kedvezményes áron tudod lefoglalni.
TILTÁS POZITÍVAN BASIC: 8760 Ft (eredeti ár: 15.400 Ft)
TILTÁS POZITÍVAN START: 23.800 Ft (eredeti ár: 35.400 Ft)
A TILTÁS POZITÍVAN START PRO csomaggal a 2022.01.13-án induló online live csoportos tanfolyamon tudsz részt venni. Ha tagja vagy a “Kutyaoktatás erőszakmentesen” zárt facebook csoportnak, akkor a csoportban megtalálod a 10% kedvezményhez járó kuponkódot, amit a jelentkezéskor/fizetéskor tudsz feltüntetni. FONTOS: a TILTÁS POZITÍVAN START PRO csoportba a bejutásod nem automatikus, a jelentkezésedet követően felveszem Veled a kapcsolatot: a csoport előszűrt, hogy a dinamika előre vihessen minden résztvevőt, ne pedig hátráltasson, hiszen egy intenzív 1,5 hónapos online program során nem mindegy kikkel tanulsz együtt az online live gyakorló alkalmakon és a konzultációkon.

TILTÁS POZITÍVAN START PRO

48.000 Ft
Legközelebbi csoport indul 2022.01.13.

MELYIK ONLINE KURZUS CSOMAGOT VÁLASSZAM?

Kóstolj bele a TILTÁS POZITÍVAN BASIC csomaggal VAGY merülj el benne a TILTÁS POZITÍVAN START csomaggal VAGY hagyd, hogy a csoport ereje és az online live alkalmak emeljenek a következő szintre a TILTÁS POZITÍVAN START PRO csomaggal.

TILTÁS POZITÍVAN START PRO

A teljes sikerhez van, hogy a csoport ereje és az online live tréning alkalmak segítenek hozzá.  

A PRO csomag  6 héten keresztül online live csoportos  tréning alkalmakkal segít. Végigvezetlek a TILTÁS POZITÍVAN teljes folyamatán, és a kérdéseidet bármikor felteheted az online live együttműködésünk ideje alatt. 

✅ TRÉNINGTERV feladat leírásokkal

✅ VIDEO SEGÉDLETEK

✅ 8 hét* alatt teljesíthető tanulási folyamat *kutya életkorától, fizikai és mentális állapotától függően

✅ SAJÁT ONLINE TANULÓI FELÜLET

✅ HETI 1*90 perc ONLINE LIVE CSOPORTOS TRÉNING (6 alkalom)

✅ 2*60 perc ONLINE LIVE CSOPORTOS KONZULTÁCIÓ

✅ ZÁRT FACEBOOK CSOPORTBAN FELTEHETED A KÉRDÉSEIDET

LEGKÖZELEBBI CSOPORT INDUL: 2022. január 13-án!

TILTÁS POZITÍVAN START

Hosszabb és mélyebb transzformatív utazás. A TILTÁS POZITÍVAN teljes programja, mely 4 lépcsőfokon keresztül vezet el a mindennapi harmónia megéléséhez.   

A START csomag átfogó online tanulási folyamat, mely a szilárd alapok lefektetése mellett, egy komplett ösvényt tár eléd az átütő siker eléréséhez: a TILTÁS POZITÍVAN stratégia 4 lépcsőfokát. 

✅ TRÉNINGTERV feladat leírásokkal

✅ VIDEO SEGÉDLETEK

✅ 8 hét* alatt teljesíthető tanulási folyamat *kutya életkorától, fizikai és mentális állapotától függően

✅ SAJÁT ONLINE TANULÓI FELÜLET

✅ ZÁRT FACEBOOK CSOPORTBAN FELTEHETED A KÉRDÉSEIDET

TILTÁS POZITÍVAN BASIC

A legrövidebb út, hogy az önkontrollt tudatosan elkezdd megtanítani a kutyádnak és megtanuld a nemet mondás erőszakmentes alapjait a kutyád nyelvén.  

A BASIC csomag egy intenzív online tanulás és belső utazás, mely segít lefektetni a szilárd alapokat: a TILTÁS POZITÍVAN stratégia első 2 lépcsőfokát foglalja magába+ önkontroll tanításának alapját. 

✅ TRÉNINGTERV feladat leírásokkal

✅ VIDEO SEGÉDLETEK

✅ 3 hét* alatt teljesíthető tanulási folyamat *kutya életkorától, fizikai és mentális állapotától függően

✅ SAJÁT ONLINE TANULÓI FELÜLET

3 Leggyakoribb Kérdés

 

1) Miben különbözik ez az online program más online kutyás kurzusoktól?

1. Az időd érték! – Nem szeretném, hogy több tíz órát tölts a számítógéped előtt, videókat nézegetve. Mert pontosan tudom, hogy ennél fontosabb, hogy gyakorolj a kutyáddal együtt, aktívan tégy azért amiért befizettél a kurzusra. A tananyag ezért lényegretörő, gyakorlatorientált, ha vizuális típus vagy, ha nem, minden esetben megtalálod a számodra legkönnyebben befogadható formátumban a kurzus anyagát az online tanulói felületeden.
2. Büntetés és negatív visszacsatolás nélküli technikákat használunk! – A kutyát az élethelyzetekre készítjük fel, a tanítási technikák ehhez igazodnak és arra törekszem továbbra is (mint ahogy az eddigi évek során is), hogy a kutya is és Te is megértsd mit és miért csinálunk. Ehhez a 100%-os bizalom kialakítása szükséges, ami kizárja a büntetést és a negatív visszacsatolást egyaránt. A kutya tudatállapotát fejlesztjük a feladatokkal, hogy képes legyen nyugodt, befogadó és megfigyelő állapotban jelen lenni, figyelni és együttműködni, az ösztönök fölé emelkedni.
3. Nincs engedelmesség és parancsolás a kutyának! – A kutya felé kéréseket teszünk, nem parancsokat intézünk, együttműködést tanítunk, nem engedelmességet: kutyaoktatásban veszel részt, nem kutyakiképzésben. A folyamat során tapasztalni fogod, hogy a harmónia kialakítása és fenntartása élethosszig tartó folyamat, és a kutya tanítása ezt a folyamatot nagyban megkönnyíti számodra: ha a kutyád megérti amit kérsz tőle és szíves együttműködik Veled különböző élethelyzetekben is.  Ahhoz, hogy ezt egyedül tovább tudd vinni egy stratégiára lesz szükséged. Ez az amit én adok. Megérted a lépéseket, az egyensúlyra törekvés fontosságát és azt, hogy a szilárd alapokhoz visszanyúlva tudsz előrébb lépni. A büntetés nélküli tanítás pedig az önismereti utadban is felismeréseket hoz, egy mélyebb kapcsolatot önmagaddal és a kutyáddal. Együtt fejlődtök.

2) Mikortól lesz elérhető az online tanulói felületem?

Az online tanulói felület 2021.11.25-én 16:00-kor nyílik meg. A TILTÁS POZITÍVAN BASIC és START csomagokkal a helyedet kedvezményes áron tudod lefoglalni. TILTÁS POZITÍVAN BASIC: 8760 Ft (eredeti ár: 15.400 Ft) TILTÁS POZITÍVAN START: 23.800 Ft (eredeti ár: 35.400 Ft) A TILTÁS POZITÍVAN START PRO csomaggal a 2022.01.13-án induló online live csoportos tanfolyamon tudsz részt venni. Ha tagja vagy a “Kutyaoktatás erőszakmentesen” zárt facebook csoportnak, akkor a csoportban találod meg a 10% kedvezményhez járó kuponkódot, amit a jelentkezéskor tudsz feltüntetni. FONTOS: a TILTÁS POZITÍVAN START PRO csoportba a bejutásod nem automatikus, a jelentkezésedet követően felveszem Veled a kapcsolatot: a csoport előszűrt, hogy a dinamika előre vihessen minden résztvevőt, ne pedig hátráltasson, hiszen egy intenzív 1,5 hónapos program során nem mindegy kikkel tanulsz együtt. 

3) Szükséges előképzettség a részvételhez?

A TILTÁS POZITÍVAN program bármely csomagját is válaszd: nincs szükséged semmiféle előképzettségre. Sőt, ha a kutyád már “mindent tud”, abban az esetben is bátran jelentkezhetsz. Ez a program a kutyát az élethelyzetekre készíti fel, ahogy Téged is. Megtanulod a kutyádat ÉLETRE NEVELNI, hogy az együttműködés átjárja a mindennapokat. Mindezt az alapoktól építjük fel.  A programot úgy állítottam össze, hogy az anyagok teljes átfogó képet adjanak a kutyák világáról, a tanításukról és a “mit-miért csinálunk” kérdések is megválaszolásra kerülnek.

További GY.I.K.

és a válaszok

Mikortól férek hozzá az online tanulói felületemhez?

Az online tanulói felület 2021.11.25-én 16:00-kor nyílik meg. A TILTÁS POZITÍVAN BASIC és START csomagokkal a helyedet kedvezményes áron tudod lefoglalni.
TILTÁS POZITÍVAN BASIC: 8760 Ft (eredeti ár: 15.400 Ft)
TILTÁS POZITÍVAN START: 23.800 Ft (eredeti ár: 35.400 Ft)
A TILTÁS POZITÍVAN START PRO csomaggal a 2022.01.13-án induló online live csoportos tanfolyamon tudsz részt venni. Ha tagja vagy a “Kutyaoktatás erőszakmentesen” zárt facebook csoportnak, akkor a csoportban találod meg a 10% kedvezményhez járó kuponkódot, amit a jelentkezéskor tudsz feltüntetni. FONTOS: a TILTÁS POZITÍVAN START PRO csoportba a bejutásod nem automatikus, a jelentkezésedet követően felveszem Veled a kapcsolatot: a csoport előszűrt, hogy a dinamika előre vihessen minden résztvevőt, ne pedig hátráltasson, hiszen egy intenzív 1,5 hónapos program során nem mindegy kikkel tanulsz együtt.

Milyen korú kutyával vehetek részt a TILTÁS POZITÍVAN online programon?

Kölyökkutyával és felnőtt kutyával egyaránt részt vehetsz a TILTÁS POZITÍVAN programon. Bármely csomagot is választod minden esetben kapsz útmutatást, hogyan érdemes haladnod a kutyusod saját tanulási ütemére ráérezve, hogy sikeres legyen a tanítás. Kölyökkutyával 3 hónapos kortól már nyugodtan csatlakozz. Idős kutyus esetében is adok útmutatást, hogyan tudsz haladni a feladatokkal. Eddig a legidősebb kutya aki sikerrel elvégezte nálam a programot 11 éves volt.

Mennyi időt ölel fel a TILTÁS POZITÍVAN program?

Alapvetően szükséges a ~napi 5-10 perc gyakorlás a kutyusoddal és a választott csomagtól függően 3 hét- 2 hónap intenzív figyelem és a program követése.
– a TILTÁS POZITÍVAN BASIC csomag anyagait és gyakorlatait 2-3 hét leforgása alatt fel tudod dolgozni
– a TILTÁS POZITÍVAN START csomag anyagait 1,5-2 hónap leforgása alatt tudod feldolgozni
– a TILTÁS POZITÍVAN START PRO csomag esetében együtt haladunk: 6 egymást követő héten át heti 1*90 perc intenzív online live csoportos gyakorlásra számíts + a folyamat során 2*90 perc online live csoportos konzultációs alkalomra. A heti online live gyakorlások között pedig otthoni 5-15 perc gyakorlásra a kutyáddal naponta.
Valójában pedig: a program addig tart amennyi időt rászánsz és ameddig kitartasz 😉  Minden kutya és ember más-más ütemben tanul és halad, ezért is hoztam létre az online kurzust és a különböző csomagokat a programhoz. Így lesz időd, nem kell sietned, nem kell számolnod utazási idővel, hiszen otthon is taníthatod a kutyádat, a számodra legmegfelelőbb napszakban. És ha a kutyád még nem áll készen a feladatok nehezített változatára, akkor sem fogsz lemaradni semmiről, hiszen bármikor vissza tudod görgetni az anyagokat, ismételni, hogy az alapok szilárduljanak meg először, majd erre építhesd fel azt az életet amit a kutyáddal elképzeltél, a saját szabályaid szerint.

Hogyan tudok jelentkezni a TILTÁS POZITÍVAN online programra?

Ezen az oldalon kattints a megfelelő gombra az adott csomagnál. Ezt követően tudsz fizetni online, bankkártyával a TILTÁS POZITÍVAN BASIC és TILTÁS POZITÍVAN START csomagok esetében. A fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt, benne a további teendőkkel.
Ha az online bankkártyás fizetés helyett átutalással fizetnél, írj a hello@virtualiskutyaiskola.hu e-mail címre.
A fizetésed beérkezését követően e-mailt küldünk a számodra, majd a felhasználói neveddel és jelszavaddal belépve a www.virtualiskutyaiskola.hu oldalon tudod elkezdeni a tanulást. Az online tanulói felület 2021.11.25-én 16:00-kor nyit meg, innentől kezdve éred el az anyagokat és kezdhetsz bele a tanulásba! Majd az online tanulói felület folyamatosan nyitva tart. A helyedet már most lefoglalhatod az online kurzus árának befizetésével. A hozzáférésed az anyagokhoz és az online tanulói felülethez 6 hónapon át aktív lesz.
A TILTÁS POZITÍVAN START PRO csomag esetében előjelentkezni tudsz, mivel ez egy online live alkalmakból álló tanulási folyamat, kis létszámú csoporttal. A csoport előszűrt, és e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot. Ehhez a megfelelő gombot az adott csomagnál szintén megtalálod. Vagy kattints ide!

Korábban büntetéssel tanultuk a tiltást, de váltanék, így is részt tudok venni a TILTÁS POZITÍVAN online programon? Nem fogja megzavarni a kutyámat a váltás?

Abszolút, részt tudsz venni. És igen, meg fogja kavarni a dolgokat. A kutyád egy addig megszokott rendszerben élt, amint elhagyod a büntetést mindaz amit a büntetés elfedett, a felszínre fog bukkanni. Ezért fokozott figyelemmel és türelemmel számolj a saját oldaladról. A felszínre buggyanhat: a kicselezés, a “nem fogadok szót”, a félelem.. egyszóval minden amit nem együttműködésből csinált a kutyád és belső feszültsége halmozódott. DE ezért is a TILTÁS POZITÍVAN program, hogy a büntetés helyett a kezedbe adja azokat a megoldókulcsokat amivel a kutyádat együttműködésre tudod tanítani, és a tiltó szavak jelentését “kutyanyelven” pozitívan, együttműködésre építve megtanítani neki. Ha kitartasz a gyakorlatokkal a mélypontokon át tudsz lendülni Te magad is. Pluszban azt vedd számításba, hogy egy éles váltás, az addig megszokottól való “elválás” egy folyamat, nem egyik napról a másikra történik, sem a kutyádnál sem Nálad, így a program elvégzése több időt vehet igénybe, akár éveket. Ezt saját tapasztalatból írom, nekem 3 évbe telt amíg teljesen sikerült átírnom magamban a berögződött mintákat, és egyben a kutyámnak még plusz egy év volt ráhangolódnia a 100%-os együttműködésre. Ez attól is függ milyen mértékű büntetés, bántalmazás, trauma érte a kutyát korábban, milyen mélyek a berögződött reakciók. Az én kutyám gyepmesteri telepen töltötte a kölyökkorának több mint felét, ilyen és ehhez hasonló esetekben több idő a kutya bizalmát elnyerni és a tiltó szavakhoz pozitív élményt és együttműködést kapcsolni DE nem lehetetlen. Erős elhatározás kérdése csupán és kitartó gyakorlásé. Én a feladatokat adom, a megfelelő technikát és segítelek hogy ez az út könnyebbé váljon számodra és nem mellesleg élvezetessé és könnyeddé. 🙂

Nem nekem való a TILTÁS POZITÍVAN online program ha...

Ha a dominancia fitogtatásra és/ vagy falkavezérségre építed a kutyáddal való kapcsolatodat, egyértelműen nem ajánlom Neked ezt a programot. Nem lesz sikerélményed és nem fogod élvezni, mert nem tudsz majd vele azonosulni. Csakugyan, ha nem szeretsz a kutyáddal foglalkozni, nem szereted tanítani, a vele töltött idő csak egy “kipipálandó” dolog a mindennapi feladat listádról, ebben az esetben sem ajánlom Neked ezt a programot. Ha nem vagy nyitott az önismeretre, szintén más programot keress, mert nem fogod élvezni.

A TILTÁS POZITÍVAN BASIC csomagot veszem meg most. Van később lehetőségem a START vagy a START PRO csomagokra váltani?

Igen. Ebben az esetben írj üzenetet a hello@virtusliakutyaiskola.hu e-mail címre és megoldjuk, hogy a megvásárolt csomagodat kibővítsük: minden eseteben a vásárláskor befizetett összeget beleszámítjuk a csomag váltásba. Így a két csomag díjának különbözetét fogjuk Tőled pluszban kérni, amit átutalással tudsz fizetni. Erről tájékoztatót küldünk amikor felveszed velünk a kapcsolatot. 

Egyszerre több kutyával is részt tudok venni a TILTÁS POZITÍVAN online programon?

Igen. Ha több kutyusod van külön-külön érdemes tanítanod őket, hogy a Veled való kapcsolat erősödjön. Amikor már kellőképpen begyakoroltátok a feladatokat és magabiztosan tudod a technikát, akkor egyszerre a két kutyát is tudod tanítani. Plusz költséggel nem jár, ha több kutyusoddal veszel részt a TILTÁS POZITÍVAN programon, bármely csomagot is választod a díj egyszeri megfizetésével tudod kezdeni a tanulást.

Agresszív a kutyám. Nekünk való a TILTÁS POZITÍVAN online program?

Igen. Külön modulban térek ki erre a kérdéskörre és a tanítási technikára, mire hogyan érdemes odafigyelni. KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE vehetsz részt az online kurzuson. Az agresszivitás mértékétől függően tartsd szem előtt, hogy ez nem egy egyéni tréning folyamat, nem a kutya rehabilitációjáról szól, hanem egy témakört érintve a tiltás pozitív tanításáról és az együttműködés felépítéséről. Ha bizonytalan vagy, inkább kérj előzetes online konzultációt mielőtt belevágsz a tanulásba. Ennek plusz költsége van, információt és időpontot itt tudsz kérni: hello@virtualiskutyaiskola.hu

Nekem való a TILTÁS POZITÍVAN online program?

Ha a kutyád húzza a pórázt, kicselez, séta közben kutat élelem után…  van, hogy úgy érzed cserben hagy, nem hallja meg a kéréseidet… úgy érzed a kapcsolatotokból hiányzik valami plusz, valami megfoghatatlan, akkor mindenképpen imádni fogod ezt a tanulási folyamatot. De akkor is, ha a kutyád enyhén zajérzékeny, bizonytalan vagy reaktív. Fontos, hogy ez a program Rád is reflektor fénnyel világít, ami azt jelenti, hogy az önismeretedben is fejlődni tudsz miközben a kutyáddal együtt tanulsz. Tanítod őt, ő pedig Téged önmagadról. 🙂 Együtt fejlődtök.

Kutyatréner vagyok. Nekem való a TILTÁS POZITÍVAN online program?

Abban az esetben, ha a kutyáddal való kapcsolatodon szeretnél erősíteni, egyértelműen igen. Tehát, ha gazdi szerepében veszel részt a programon. Ha tréner szerepben veszel részt rajta, csalódást fog okozni. Itt nem fogsz szakszavakkal találkozni, sem a gazdik tanításának technikájával, és egyéb más kulcsfontosságú lépésekkel amik a sikeres kutyaoktatás részleteibe bevezet Téged. Ha mélyebben szeretnél elmerülni a kutyaoktatásban és megtalálni benne a saját hangodat, akkor a “Kutyaoktatás Erőszakmentesen Kutyaoktató Képzés és Mentorprogram”-on találkozzunk! https://www.facebook.com/events/4455940161167357

Az oldal tartalmának másolása tilos!