SzimatON online tanfolyam

Tanítsd meg a kutyádat megkeresni egy szagmintát, és legyen a trükköknél is izgalmasabb közös hobbitok, amivel a kutyád mentális egészségét is támogatod!

NAPI 5-10 perc tanulással A Te kutyád is képes rá, hogy együttműködjön Veled!

Merülj el a szimatolás világába kutyusoddal együtt!

Kutyád 6 hónapos kora kritikus kor, az ivarérés időszaka, amikor a vadászösztönök is felerősödnek. A kutyád kezd önállóbb lenni, felfedezi saját képességeit a vadászat terén is. Ne hagyd, hogy a kutyád a fejedre nőjön, inkább tereld játékba a vadászösztönét! Ehhez segítséget nyújt a SzimatON online tanfolyam. Ahogy idősödő kutyád mentális fittségéhez is. Legidősebb kutya tanítványunk 13 évesen kezdte a tanfolyamot és sikeresen el is végezte. 🙂 

Nos, ha csak egy kérdésre is "igen" a válaszod,
akkor a SzimatON online tanfolyamon a helyed!
Kutyád még nem töltötte be a 6 hónapos kort?
akkor nézd meg a Minikurzusokat!
Gondoltad volna, hogy

a kutyusodnak a fizikai aktivitás mellett mentális aktivitásra is szüksége van? És hogy az irányított szimatolás és keresés az egyik legfárasztóbb tevékenység a kutyák számára?

A SzimatON online tanfolyam megtanít Téged arra, hogyan vezesd le játékban a kutyusod mentális aktivitását és vadászösztönét biztonságosan.
Emellett bevezet Téged a kutyák valódi világába, a szaglás és szimatolás világába.

HATÉKONYAN

irányított szimatmunkával a kutya fokozottan koncentrál a feladatra

EGYSZERŰEN

lépésről lépésre, egymásra épülő feladatokkal  tanítva, érthetően

VIDÁMAN

könnyedén és elvárások nélkül kapcsolódhatsz ki kutyusoddal együtt

GYORSAN

a  tanult gyakorlatok percek alatt képesek a kutyát mentálisan lefárasztani

KUTYUSOD NEM FOG TÖBBÉ UNATKOZNI

A SzimatON online tanfolyam egy szagminta, és különböző játéktárgyak keresésére tanít meg Téged a kutyád vezetésével. Így bárhol is legyetek, akár zárt térben, akár a napi séta közben, a tanultakkal az együtt töltött időtöket színesebbé teheted, a kölcsönös kommunikációtokat fejlesztheted. Időjárástól függetlenül tudod kutyusodat mentálisan lefárasztani a...

MIRŐL SZÓL A SzimatON online TANFOLYAM?

A SzimatON tanfolyamon egy szagminta, és játéktárgyak keresését taníthatod meg kutyusodnak, 4 hét alatt, napi 5-10 perces gyakorlások során. A SzimatON online tanfolyamon tanultak segítségével kutyusod mentális aktivitását, és vadászösztönét játékos formában vezetheted le könnyedén és vidáman, bárhol és bármikor.

MIT SAJÁTÍTHATSZ EL?

Amivel a SzimatONline online tanfolyam végén gazdagodsz:

HOGYAN ZAJLIK?

KIKNEK AJÁNLOM A SzimatONline TANFOLYAMOKAT?

Varga Réka biológus és kutyaoktató vagyok, a SzimatONline – virtualiskutyaiskola.hu alapítója. Tőlem és Robinson kutyámtól tanulsz a SzimatON online tanfolyamon. A SzimatON online tanfolyamot a szarvasgomba keresés ihlette és 2019-ben indult útjára. Mára már számtalan gazdi- kutya páros sikerrel elvégezte a tanfolyamot, és Jó szívvel ajánlom Neked és a Kutyádnak is, ha az alábbiak közül legalább egy igaz a kutyádra:

Továbbá Neked és a Kutyádnak való a tanfolyam, ha az alábbiak közül csak egy is igaz Rád:

Előzetes tudást nem igényel a SzimatON online tanfolyamon való részvétel. Ennek ellenére továbbra sem tudod, hogy Neked és a Kutyádnak való ez a tanfolyam? Írj üzenetet a "KAPCSOLAT" menüpont alatt, és segítünk eldönteni.

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK A SZIMATON TANFOLYAMON?

MIKOR KEZDŐDIK A SZIMATON ONLINE TANFOLYAM?

A vásárlásodat követően e-mailben megkapsz minden információt. Akár már ma beléphetsz az online tanulói felületedre és elkezdheted a tanulást a kutyáddal együtt. Kizárólag a lényeget tartalmazó gyakorlati oktatóvideók és írásos segédanyagok várnak arra, hogy letedd a telefonod, lecsukd a laptopod és kezdd el élvezni a kutyáddal töltött minőségi időt, miközben saját képességeidet is fejleszted! SzimatONline elfoglalt gazdiként is megtalálod a számításod.

Mennyibe kerül a SzimatON online tanfolyam?

SzimatON gyakorlati online tanfolyam

A SzimatON online tanfolyam ára:

29.000 HUF

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

A SzimatONline vagy más néven a virtualiskutyaiskola.hu, az erőszak- és büntetésmentes tanítási technikák iránt érdeklődő, tudatos gazdik kutyaiskolája az online térben.

Szeretettel várlak tanulni és fejlődni a kutyáddal együtt,
Varga Réka biológus és kutyaoktató


#tudatosság #jelenlét #önismeret #szeretet #bizalom #együttműködés
büntetésmentesen és erőszakmentesen a #kutyaoktatás -ban.

MOST MÁR MINDENT TUDOK,

Az oldal tartalmának másolása tilos!