Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen megoldásközpontú workshop

Van egy kutyás problémád? Gyere és megmutatjuk, hogyan kerülj egy lépéssel közelebb a megoldásához tudatosan!

Elfogyott az energiád és úgy érzed ugyanaz a probléma bukkan fel és ismétlődik újra és újra a kutyáddal kapcsolatban? Ami feszít, amikor a kutyával töltött idő alatt azon aggódsz: mikor hagy cserben legközelebb, mikor fut el, mikor rántja meg a pórázt, mikor eszik fel a földről valamit, mikor tör ki más kutya láttán? Mikor ijed meg egy zajtól, más embertől, tárgytól és a reakciója galibát okoz?  Mikor ugrál fel ismét valakire vagy kunyerál az asztalnál, és Te nem tudod mit tegyél ekkor? Azt viszont már érzed, hogy nem szeretnéd erőszakkal és büntetéssel megoldani az égető helyzeteket, valami mást keresel…

A workshopot 2022.06.11-én és 06.12-én, Tatán személyes keretek között tartjuk, délelőtti 9:00-12:00 és délutáni 14:00-17:00 csoportokban. Részletekért olvass tovább!

Jelentkezni a honlap alján található űrlap kitöltésével tudsz. Viszont kérjük, hogy jelentkezés előtt olvasd el, neked való-e ez a workshop!

Keresel valamit ami túlmutat az erőszakon és a büntetésen? Keresed az egyensúlyt, de nem találod a kutyás életben?

Mit, mikor és hogyan tanítasz a kutyádnak, jutalomfalattal vagy anélkül…Mit, mikor és hogyan játszol a kutyáddal tárgyakkal vagy anélkül… Mit, mikor és hogyan engedsz meg a kutyának, hol és hogyan húzod meg a határokat… mind hozzájárulnak a kutyás élet egyensúlyához.

Ám van, hogy elfogy az energia és úgy érzed ugyanaz a probléma bukkan fel és ismétlődik újra és újra. Ami feszít, mert a kutyával töltött idő alatt jönnek a negatív gondolatok és a kutyád ismét úgy viselkedik, ahogy azt Te nem szeretnéd. 

Varga Réka vagyok, biológus és kutyaoktató

2017 óta támogatom az ügyfeleimet abban, hogyan építhetnek fel feszültségmentes és együttműködő kapcsolatot a kutyájukkal. Melyben testileg, lelkileg és mentálisan egyaránt töltekezhetnek kutyasétáltatás közben, és az élethelyzetekben is megélhetik az együttműködés emelő erejét a kutyájukkal együtt. 

Sorolhatnám napestig a kutyás problémák áradatát amikkel ügyfeleim és jó magam is szembesültem az évek során. De nem ezt teszem, hanem inkább megsúgok Neked valamit:
nem vagy ezzel egyedül. A kutyás problémádban pedig ott rejlik a lehetőség a megoldásra, csak a következő lépésre van szükség, hogy megismerd mit, mikor és hogyan taníts a kutyádnak, ahhoz hogy újult lendülettel tudd venni a kihívást, erőszak- és büntetés alkalmazása nélkül. Mert bizton állítom Neked, így is lehet:

Szükséged van arra, hogy tudd mi legyen a következő lépés? Mi az a lépés, ami segít a kutyád viselkedésének változtatásában, hogy a kutyáddal kapcsolatos problémádnak előbb utóbb búcsút mondhass?

Sok szeretettel várlak a KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN WORKSHOP-on, ahol a kutyás problémád megoldásáé a főszerep. Azé, hogy a következő lépést megismerd: mit-mikor-hogyan taníts a kutyádnak ahhoz, hogy a most még feszítő helyzetből tovább tudj lépni.

Ha szeretnéd megtudni

Ha szeretnéd megalkotni

Gyere és tarts velünk a KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN MEGOLDÁSKÖZPONTÚ WORKSHOP-on!

Tanulj meg töltekezni a kutyád tanításából, és oldd fel azt az elakadást, amit most még úgy érzel gátja a szabadabb kutyás életnek!
Hozd a kutyás problémádat, és mi segítünk Neked, veled együtt megalkotni a következő lépést.
A következő lépést, ami igazodik hozzád és a kutyádhoz. Ami belőled és belőle fakad. Amit valóban meg tudsz lépni.
Tanulj meg lehetőséget kovácsolni a kutyás problémádból!

A KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN WORKSHOP egy műhelymunka, amire jöhetsz a kutyáddal, vagy akár nélküle is:

A workshop időtartama 3 óra, mely alatt:

 • MEGISMERKEDSZ az erőszak- és büntetésmentes kutya tanítási technikák alapjaival gyakorlati szinten

 • SEGÍTSÉGET KAPSZ ahhoz, hogyan alakítsd ki az otthoni gyakorlást a kutyás mindennapokban

 • KOMPLEX ESZKÖZTÁRAT KAPSZ, amivel Te magad alkothatod meg azt a gyakorlatsort a segítségünkkel, ami egy lépéssel közelebb visz a kutyás problémád megoldásához

 • TUDÁST KAPSZ, ami ténylegesen segít eligazodni a kutyád tanításában, amit ténylegesen be tudsz ültetni a mindennapokba, ami erőforrást kovácsol a kutyás problémádból, abból amiből most még nem látod a kiutat

  + relaxáló kezdő szintű jógaórával is segítünk Téged abban, hogy töltekezhess a kutyáddal együtt

Egyszóval a kezedbe adjuk az eszközöket, és segítünk abban, hogy rálelj a következő lépésre, és gyakorlati szinten is tenni tudj, hogy a feszültség oldódhasson közted és a kutyád között, ami most még problémát okoz.

Neked való ez a workshop/ műhelymunka:

ha szeretsz a kutyáddal időt tölteni és a kutyádra családtagként tekintesz. Szeretnél tenni azért, hogy a kutyáddal töltött idő minőségét ne a feszültség lengje körbe, hanem sokkal inkább a könnyedség. Ha elakadtál a kutyád tanításában és nem tudod mi legyen a következő lépés. Ha szeretnél testileg,  lelkileg és szellemileg egyaránt töltekezni a kutyád tanítása során, de még nem tudod hogyan lehetséges mindez. Ha szeretnél megismerkedni a holisztikus szemléletmódú kutyaoktatás eszköztárával és a problémamegoldó szemléletmóddal. Ha szeretnél elfogadó közegben tanulni és a tanultakat a mindennapokban is aktívan alkalmazni.  Ha foglalkozol már önismerettel vagy szeretnél elindulni ezen az úton.

Kik vezetik a workshopot?

Varga Réka biológus és kutyaoktató vagyok, a SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu alapítója, az erőszak -és büntetésmentes kutyaoktatás és kutya tanítási technikák elkötelezett képviselője Magyarországon. 

2017-től szervezek gazdiknak és kutyusaiknak különböző programokat, egyéni és csoportos oktatást. 2018-tól Magyarországon elsőként kötöttem össze az erőszakmentes kommunikációt és a jóga különböző technikáit a kutyák tanításával. Így vezetettem reaktív/ agresszív kutyáknak fejlesztő programokat és tartottam kutyás jóga workshopokat különböző szakemberekkel együttműködve. 2020-tól vezetek kutyaoktató képzést is, melyet mentorprogrammal kiegészítve arra törekszem, hogy a kutyák tudatos és szeretetteljes tanításával, különböző önismereti és terápiás folyamatokat vezető szakemberek, coach-ok, pszichológusok és jógaoktatók képesek legyenek holisztikus szemléletmóddal integrálni a kutyák tanítását az emberi önismereti folyamatokba.

Pápai Veronika, jógaoktató, a RoGaJóga MiniMandala jógastúdió alapító tagja és oktatója, és a PetFirst Állatpatika vezetője Tatán. Elkötelezett az erőszak- és büntetésmentes kutya tanítási technikák iránt és 2022-ben sikeres vizsgát tett a SzimatONline- virtualiskutyaiskola.hu Kutyaoktatás Erőszakmentesen Kutyaoktató képzésén.

Gazdiknak és kutyusaiknak egyaránt szervez különböző programokat és  tart jógaórát Tatán. Több kutyás jóga workshop szervezésében is részt vett 2019 óta. 2021-ben Magyarország első kutyás jógatáborának szervezője és sikeres lebonyolítója Varga Rékával együtt. 

A workshop végére ezzel gazdagodsz

 • gyakorlati szinten ismerni fogod az erőszak- és büntetésmentes kutya tanítási technikák alapjait 
 • saját, egyénre szabott gyakorlatsorod lesz, amit otthon gyakorolva a kutyáddal a problémád feloldásához egy lépéssel közelebb visz Téged
 • a napi rutinba beültethető kutyás gyakorlatokkal gazdagodsz, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy tudatosan építsd és tartsd fenn a kutyáddal a kapcsolatot és a kölcsönös kommunikációt
 • olyan relaxációs technikákkal ismerkedhetsz meg, melyeket alkalmazva segítenek a hétköznapi kutyás életben megtartani számodra a belső egyensúlyt

További információk

Mikor lesz a workshop?
2022.06.11-én és 12-én:
Összesen 4 csoportot (max. 5 fő/csoport) indítunk. Szabadon választhatsz melyik csoportba jössz. Tudsz jönni

 • szombati napon  (06.11-én) délelőtt 9:00-12:00 vagy délutáni 14:00-17:00 csoportba
 • vagy vasárnapi napon (06.12-én) délelőtti 9:00-12:00 vagy délutáni csoportba 14:00-17:00.
 • Csak egy csoportban tudsz részt venni, mindkét napra nem tudsz jönni.

  Mennyibe kerül a workshop?

 • 25.000 Ft/ fő (egy fő egy kutyával vehet részt. Az ár változatlan akkor is ha kutya nélkül veszel részt). 
 • Ha már korábban megvásároltad a Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen tudástár minikurzust a virtualiskutyaiskola.hu oldalon, ebben az esetben számodra a részvétel díja: 21.000 Ft

  Mit tartalmaz az ár?
  KUTYA TANÍTÁSA ERŐSZAK- ÉS BÜNTETÉSMENTESEN MEGOLDÁSKÖZPONTÚ WORKSHOP:
 • szünetekkel együtt 3 óra időtartamú, személyes
 • kis létszámú – max. 5 fő/ csoport– csoportos műhelymunka
 • Tatán zárt térben és szabad levegőn egyaránt leszünk
 •  kezdő szintű relaxáló kutyás jógaóra (45 perc- zárt teremben), tartja: Pápai Veronika jógaoktató
 • kutyaoktatást: erőszak- és büntetésmentes kutya tanítási technikák alapjai a gyakorlatban (60 perc- szabad levegőn), tartja: Varga Réka biológus és kutyaoktató
 • munkafüzet és műhelymunka- a tanultak integrálása és egyéni gyakorlatsor összeállítása (45 perc- zárt teremben), saját gyakorlatsor összeállítása és begyakorlása, ami egy lépéssel közelebb visz Téged a kutyás problémád megoldásához, tartja: Varga Réka biológus és kutyaoktató)

+ ELŐZETES FELKÉSZÜLÉS ONLINE

 • Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen tudástár” virtualiskutyaiskola.hu online minikurzusához hozzáférést kapsz (minikurzus árát a workshop ára tartalmazza)
 • A minikurzus elvégzése feltétele a részvételnek (90 perc alatt önállóan elvégezhető online)
 • A minikurzusban elméleti és gyakorlati szinten egyaránt megismerkedhetsz a holisztikus személetmódú kutyaoktatással és saját online tanulói felületeden már gyakorlat szintjén is elkezdheted a tanulást a kutyáddal együtt.
 • A minikurzus gyakorlatsora kiindulási alapul fog szolgálni a workshopon. Így azt minimum egy alkalommal szükséges elgyakorolnod a kutyáddal együtt otthon vagy kutyasétáltatás közben. 
 • Ha nem megy egyedül a gyakorlás: online live 45 perces, vezetett csoportos gyakorláson részt vehetsz (ezzel kapcsolatban információkat jelentkezés után kapsz).

+ Zárt facebook csoportot, ahol előzetesen megismerheted kikkel fogsz élőben is találkozni, adminisztrátor: Varga Réka biológus és kutyaoktató

+ egy e-mailes után követést, ami a workshopot követő héten lesz esedékes, hogy megnézzük hogyan sikerült a tanultakat beültetni a hétköznapokba, erre kapsz 1 visszacsatolást e-mail formájában: Varga Réka biológus és kutyaoktatótól

A workshop ideje alatt ásványvizet és ropogtatni valót biztosítunk számodra.Mivel érdemes készülnöd?
A kutyás problémáddal 😉 ezt előre fogalmazd meg, legyen tiszta képed arról, hogy mi az amivel dolgozni szeretnél a workshop ideje alatt. Egy problémát válassz ki (ha több van, akkor is csak egyet). A regisztráció után minden további információt küldünk számodra e-mail formájában.

Mennyi ideig tart a workshop?
Előzetesen online:
– “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen tudástár” minikurzus önálló feldolgozása kb. 90 perc (a tudástár gyakorlati részéhez tartozó, a kutya 5-10 perces tanítási idejét is beleértve). Ehhez kapcsolódóan opcionálisan részt vehetsz egy online live 45 perces vezetett csoportos gyakorláson. (További információk jelentkezést követően).

A workshopon személyesen:
– 3 óra (ebből 60 perc kutyaoktatás, 45 perc jógaóra, 45 perc integrálás és saját gyakorlatsor megalkotása az útmutatás szerint, 15-30 perc  szünet)
A workshopot követően online:
– egy e-mail váltás, melyben egyszeri alkalommal visszacsatolást kapsz az otthoni gyakorlásra (opcionális)

Hol lesz a workshop? Hol találkozunk személyesen?
Tatán, a vasútállomástól sétatávolságra. Ha autóval jössz, parkolási lehetőség biztosított az utcán. (Pontos helyszínt regisztráció után küldünk.)

Milyen korú/ ivarú/ fajtájú kutyával tudok részt venni?
– 6 hónapos kort már betöltött, szobatiszta kutyával tudsz részt venni
– felső korhatár nincs 😉
– keverék vagy fajtatiszta kutyával egyaránt részt tudsz venni a workshopon

Hányan leszünk a workshopon?
Maximum létszám egy csoportban 5 fő.
Összesen 4 csoportot indítunk. Tudsz jönni szombati napon (06.11-én) délelőtt 9:00-12:00 vagy délutáni 14:00-17:00 csoportba. És vasárnapi napon (06.12-én) délelőtti 9:00-12:00 vagy délutáni csoportba 14:00-17:00.

Agresszív a kutyám, jöhetek?
Vedd fel a kapcsolatot velünk a hello@virtualiskutyaiskola.hu e-mail címen és egyeztetünk ezzel kapcsolatban.

Nem tudom hozni a kutyámat, jöhetek?
Ha van kutyád, de nem tudod magaddal hozni, ebben az esetben is sok szeretettel várunk. A kutyád jelenléte nélkül számodra más élményt fog nyújtani a workshop, ezt érdemes figyelembe venned, viszont ugyanúgy megalkothatod azt a gyakorlatsort ami a kutyás problémád megoldásához egy lépéssel közelebb visz. 

Kutyatréner/ kutyaoktató vagyok, részt vehetek a workshopon?
Nem. Ez a workshop kifejezetten kutyás gazdiknak szóló program. Iratkozz fel a hírlevélre vagy lépj be a “Kutyaoktatás erőszakmentesen” zárt facebook csoportba, hogy naprakész lehess a kutyatrénereknek szervezett programokkal kapcsolatban.

Nincs problémám a kutyámmal, jöhetek?
Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@virtualiskutyaiskola.hu e-mail címen és egyeztetünk veled, ha marad szabad hely, szívesen várunk.

Nem jógázom, így is jöhetek?
Igen. A jógaórán a részvétel opcionális, bármikor megállhatsz vagy akár csak szemlélőként is részt vehetsz rajta. A jógaóra 45 perces kezdő szintű, így ha még nem jógáztál, akkor is tudod követni a gyakorlatokat, és természetesen semmi sem kötelező. 

A jógaórán is ott lesznek a kutyák? Nem fognak zavarni
Igen, a jógaórán is ott lesznek a kutyák, zárt térben fogunk jógázni. Kutyás jógát 2018 óta szervezek jógaoktatókkal együttműködve. Pápai Veronika jógaoktatóval több workshoppal, és kutyás jógatáborral a hátunk mögött kellő tapasztalatunk van abban milyen gyakorlatokkal szolgáljunk, hogy a kutyák viselkedése a jógaóra javát szolgálja. Emellett segítőként ott leszek, mint kutyaoktató, így nyugodtan rábízhatod magad a gyakorlatokra.

Nagyon szeretnék jönni, de sajnos nem tudok ott lenni személyesen. Van lehetőség online csatlakozni?
Vedd fel velem a kapcsolatot a hello@virtualiskutyaiskola.hu e-mail címen és egyeztetünk az online lehetőség kapcsán. 


Előzetes regisztráció és fizetéssel kapcsolatos információk:
Regisztráció után e-mailben kapsz információt a workshop részleteivel, az ÁSzF-el és a fizetéssel kapcsolatban. Részvételedet a workshop teljes díjának átutalásával tudod biztosítani a jelentkezésedet követő 48 órán belül: 25.000 Ft. A regisztrációt követően, ha nem érkezik meg a befizetés 48 óra elteltével, a helyedet fenntartani nem tudjuk, másnak adjuk át.

Már korábban megvásároltam a “Kutya tanítása erőszak- és büntetésmentesen minikurzust, így is tudok jönni?
Természetesen. Ebben az esetben számodra a részvétel díja 21.000 Ft. Az ÁSzF-ben minden információt megtalálsz, amit jelentkezésed után e-mailben küldünk számodra.

Az oldal tartalmának másolása tilos!